Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: doorrijden na aanrijding

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 22-01-2001 Mediabericht maandag 22 januari 2001 (12.30 uur)

VENLO Doorrijden na aanrijding

VENLO Een 33-jarige inwoner van Venlo werd op 22 januari net na middernacht aangehouden in zijn woonplaats op verdenking van doorrijden na een aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Omstreeks 00.40 uur reed de bestuurder van een personenauto tegen twee, geparkeerde autos aan op de Nassaustraat en hij reed vervolgens door. Beide geparkeerde autos raakten beschadigd. Onderzoek wees uit dat de 33-jarige vermoedelijk verantwoordelijk was voor de botsing. De man bleek een ontzegging voor het besturen van een motorrijtuig te hebben en hij had gedronken. Op het politiebureau weigerde de man mee te werken aan een ademanalyse. Hij werd ingesloten.

WEERT Schermutseling

WEERT Bij een schermutsling aan de Boshoverweg is op 22 januari een 23-jarige man uit Den Helder gewond geraakt. De man was samen met een 20-jarige man uit Weert, op stap geweest en op weg naar huis tilde een van de twee een fietsenrek boven zijn hoofd. De eigenaar van het rek was daar niet van gediend en riep de jongens tot de orde. Hierna ontstond er een schermutsling waarbij de eigenaar van het rek, de 23-jarige met een bezem op zijn hoofd sloeg. Daardoor liep het slachtoffer een snee boven zijn wenkbrauw op. Een van de jongens sloeg daarop de ruit van huisdeur van de fietsrekeigenaar stuk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie