Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

CDA-Tweede Kamerfractie gaat op werkbezoek in Friesland

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Tweede-Kamerfractie gaat maandag 22 januari op werkbezoek in Friesland

De CDA-Tweede Kamerfractie, onder leiding van fractievoorzitter Jaap de Hoop Scheffer, brengt op maandag 22 januari een werkbezoek aan Friesland.

Eén keer per maand legt de fractie een werkbezoek af om in de praktijk te horen en te zien hoe de Haagse regels uitwerken.

In Friesland bezoeken de kamerleden - verdeeld over twee groepen - de te renoveren buurt "Achter de hoven" en omroep Fryslan in Leeuwarden. Voorts spreken zij veehandelaren en melkveehouders over de veemarkt en hebben zij bij de Kamer van Koophandel een ontmoeting met ondernemers.

Ook verdiepen de CDA'ers zich, onder meer in Buitenpost en Zwaagwesteinde, in de bereikbaarheid van en het leven op het platteland. Eind van de middag hebben Jaap de Hoop Scheffer en Camiel Eurlings een informele ontmoeting met studenten.

Het avondprogramma wordt gehouden in Oranje Hotel te Leeuwarden. Aanvang 20.00 uur. Jaap de Hoop Scheffer houdt hier een korte speech.

Vertegenwoordigers van de pers zijn vanaf de middag welkom het programma bij te wonen.

Het programma van het werkbezoek kunt u hiernaast downloaden.

Voor verdere informatie: Marianne Fennema, tel.070-3182512 of 06-53267862

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie