Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegomlegging stadhoudersplein in Wassenaar

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wassenaar
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wassenaar

Wegomlegging stadhoudersplein

De herinrichting van het Stadhoudersplein wordt volgens de oorspronkelijke plannen uitgevoerd. Wel is de planning gewijzigd. De gemeente wil de werkzaamheden in hoog tempo uitvoeren. Doel is het grootst mogelijke deel van het werk klaar te hebben, wanneer de nieuwe Albert Heijn medio april zijn deuren opent. Was oorspronkelijk gekozen voor afronding per fase, nu zullen de fases meer tegelijkertijd worden aangepakt.

Winkels bereikbaar
Met ingang van 22 januari is de kruising Hofcampweg / Stadhoudersplein voor circa acht weken afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid. Binnen de grenzen van het werk is gedurende die periode geen autoverkeer mogelijk. Voet-gangers kunnen de werkzaamheden altijd passeren. Ook de belendende wo-nin-gen en winkels blijven voor voetgangers altijd bereik-baar, net als de parkeerplaatsen aan de J.W. Frisostraat, de Ernst Casimirstraat en de Van Duivenvoordelaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie