Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kijkdag in beslag genomen voorwerpen in Vaals

Datum nieuwsfeit: 22-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Kerkrade 16-01-2001 Persberichten district Kerkrade
Dinsdag 16 januari 2001 - 10.25 uur

Vaals; kijkdag in beslag genomen voorwerpen
De politie van de basiseenheid Mergelland stelt de burgers van maandag 22 januari tot en met vrijdag 26 januari tussen 09.00 en 16.00 uur in de gelegenheid om in het politiebureau aan de Randweg 5 in Vaals naar een groot aantal in beslag genomen voorwerpen te komen kijken die op fotos zijn vastgelegd.

Deze goederen, waaronder postzegelalbums, handgereedschappen, mobiele telefoons, fototoestellen, muziekinstrumenten, munten, eetbestekken enzovoorts werden in november 2000 tijdens een onderzoek aangetroffen in een woning in Vaals.
Tussen de spullen bevindt zich ook een opvallend fotoalbum waarop mogelijk emigranten staan en een antieke vermoedelijk kostbare bijbel. Het vermoeden bestaat dat de meeste spullen van diefstal afkomstig zijn.

Van alle voorwerpen zijn fotos gemaakt die dus van maandag 22 januari tot en met vrijdag 26 januari tussen 09.00 uur en 16.00 uur bekeken kunnen worden in het politiebureau in Vaals.
Vooral de inwoners uit Vaals en de aangrenzende gemeenten worden uitgenodigd om hier gebruik van te maken.

Mochten gedupeerden hun spullen terug herkennen dan zal de recherche met hen contant opnemen om tot een verdere afhandeling te komen.

Kerkrade; inbeslagname auto
Maandag 15 januari werd om 13.10 uur op de Grupellostraat in Kerkrade een 32-jarige autobestuurder uit die plaats gecontroleerd. Omdat de auto waarin hij reed niet verzekerd en ook niet APK-gekeurd was, werd het voertuig in beslag genomen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

(Bureau Voorlichting district Kerkrade; 045 - 400 20 06)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie