Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Siebel Systems presenteert cijfers 4e kwartaal 2000

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ter informatie:
Vr.gr.,
Herman Verkroost

Siebel Systems komt op 23 januari met cijfers 4e kwartaal 2000. Toelichting via conference call.

San Mateo, Calif. / Amsterdam, 17 januari 2001 - Siebel Systems, Inc., wereldwijd toonaangevend leverancier van eBusiness applicatiesoftware, zal op 23 januari 2001 na 22.00 uur Nederlandse tijd de cijfers over het vierde kwartaal 2000 bekendmaken.

Een persbericht met de financiële resultaten zal onder meer via Business Wire worden uitgebracht. Het kan ook worden geraadpleegd op de website van de onderneming: www.siebel.com.

Tevens wordt er een conference call georganiseerd waarbij de resultaten zullen worden besproken. Deze call vindt plaats op 23 januari 2001 om 23.00 uur Nederlandse tijd en 'de pers' wordt hierbij graag uitgenodigd om via het Internet mee te luisteren op www.siebel.com of www.streetfusion.com.

Een opname van de conference call kan tot 30 januari 2001 worden afgeluisterd via dezelfde websites of via de telefoon +1 858 812-6440 onder reserveringsnummer 17493381.

Over Siebel Systems
Siebel Systems, Inc. (NASDAQ: SEBL) is de toonaangevende aanbieder van eBusiness-applicatiesoftware. Siebel Systems biedt een geïntegreerde reeks van eBusiness-applicaties die verkoop, marketing en customer service mogelijk maken via alle kanalen, zoals het web, call centers, directe verkoop, en indirecte afzetkanalen (zoals winkels en dealernetwerken). Siebel Systems beschikt wereldwijd over kantoren in meer dan 28 landen. Meer informatie is te vinden op www.siebel.com.

Meer informatie:

Sandra Wasseur
Marketing Director Northern Europe
Siebel Systems Benelux
Telefoon: 020-658 61 30

Verkroost & Partners
Herman Verkroost
Telefoon: 030-228 48 66

Alle uitspraken of opmerkingen zoals in berichten met betrekking tot de toekomst verwoord, moeten met de nodige voorzichtigheid worden betracht. Toekomstige bedrijfsresultaten van Siebel Systems zijn namelijk mede afhankelijk van nieuwe versies of producten die op de markt verschijnen, onvoorziene gebreken aan bestaande producten, het hoge tempo van de technologische ontwikkelingen en acties van concurrerende bedrijven op het gebied van applicatiesoftware voor eBusiness, en kunnen daardoor afwijken van de huidige verwachtingen. Meer informatie over factoren die van invloed zijn op de financiële resultaten van Siebel Systems vindt u terug in het Jaarverslag van Siebel Systems over 1999 alsmede in overige documentatie i.v.m. de 'Securities and Exchange Commission'.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie