Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DSB verlaagt hypotheekrentes

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

DSB verlaagt hypotheekrentes - Wognum, 23 januari 2001

Op het gebied van consumptief krediet is DSB één van de goedkoopste van Nederland. Maar net als elke dynamische organisatie, zit men bij DSB niet stil. Ook op het gebied van hypotheken begint DSB Groep N.V. mee te spelen. Met deze uitbreiding van het 'financieringsassortiment' speelt DSB in op actuele ontwikkelingen binnen de fiscale wetgeving.

Vanaf nu is het niet alleen mogelijk om de allergoedkoopste financiering bij DSB te regelen maar ook uiterst voordelige hypotheekvormen liggen binnen handbereik. Om de reputatie als een van de voordeligste kredietverstrekker van Nederland hoog te houden biedt DSB de klant een rentepercentage van 4.5% op basis van een tweede hypotheek aan. Ook biedt DSB eerste hypotheken aan met een rentepercentage van slechts 4,9%. Genoeg reden dus om eens te bellen voor meer informatie (.telefoonnummer).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie