Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale onderwijstentoonstelling in Utrecht

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT NATIONALE ONDERWIJSTENTOONSTELLING UTRECHT 23-27 JANUARI 2001

van KOKS GESTO BV - Mercuriusweg 14 - 4051 CV OCHTEN

"

Van schoolboekhandel tot internet schoolleverancier.

KOKS GESTO laat op de Nationale Onderwijstentoonstelling die van 23 tot en met 27 januari 2001 wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht de besteltoekomst voor de scholen zien.

Spreker/trendwatcher Daan Quakernaat legt twee maal per dag met zijn presentaties een link tussen onderwijs, internet en bestelefficiency.

KOKS GESTO is één van de grootste schoolleveranciers in Nederland. En wat voor één!
In heel Nederland levert het Betuwse bedrijf alles wat nodig is voor het primair onderwijs. Van potloden tot meubilair, van boeken en leermethoden tot software.

Het maakt deel uit van een bedrijvengroep in Ochten. Tot die bedrijvengroep behoren onder meer ook ROLF Onderwijs en TEBBE Creatief. Samenwerking met deze zusterbedrijven zorgt ervoor dat er een zeer compleet pakket schoolartikelen aangeboden wordt.

KOKS GESTO hanteert voor het primair onderwijs een 850 pagina's dikke catalogus. Deze catalogus is nu on-line op internet. Scholen, instellingen en particulieren kunnen op de site: www.koksgesto.com bestellen tegen actuele prijzen en de artikelinformatie downloaden.

Naast de ruim 30.000 artikelen is er uitgebreide informatie over methoden en onderwijsvernieuweingen te vinden.

KOKS GESTO vindt u op de Nationale Onderwijstentoonstelling in de Prins van Oranjehal bij de uitgeverijen (Bekadidact, Malmberg, Wolters Noordhoff, Zwijsen en ThiemeMeulenhoff).

"

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie