Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sapenda Publishing start Gamemail.nl

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Newconomy
Zoek soortgelijke berichten
Newconomy

Sapenda Publishing start Gamemail.nl (23-01-2001)

Amsterdam, 23 januari 2001 - Sapenda Publishing, digitale uitgeverij van e-mail newsletters en e-zines, lanceert Gamemail.nl, een interactieve e-mail newsletter over computergames. Sapenda ontwikkelt en verstuurt deze nieuwsbrief in samenwerking met Playzone.nl, dat tot de top van de Nederlandse gamesites behoort. Tot nu toe hebben al ruim 4.000 geïnteresseerden zich ingeschreven via www.gamemail.nl.

Jan Willem des Tombe van Sapenda Publishing: "Personen die zich hebben ingeschreven voor Gamemail, ontvangen wekelijks het laatste nieuws op gamegebied in hun mailbox. De gamemarkt is nog steeds groeiende en kent een hoop gamers die op zoek zijn naar informatie over en achtergronden van nieuwe games. Gamemail.nl heeft een gevarieerde inhoud. Enkele ingrediënten van de newsletter zijn reviews, specials, prijsvragen en een aantal charts waarin de beste - of slechtste - spellen op een rijtje worden gezet."

Met het succes van Gamemail.nl toont Sapenda Publishing de relevantie van e-mail publishing. De vraag naar dergelijke newsletters is groot. Mits de verspreide informatie van een hoge kwaliteit is en een duidelijke toevoeging is op het bestaande informatie aanbod, kunnen e-zines en e-mail newsletters grote aantallen abonnee's genereren.

Playzone.nl
Playzone.nl is op 1 januari 2000 opgericht en levert dagelijks het laatste nieuws op het gebied van games voor de PC of console. Door kwalitatieve content en regelmatige updates in de vorm van reviews, previews, interviews en andere specials heeft de site zich opgewerkt tot de top van de Nederlandse gamingsites. Meer informatie op www.playzone.nl.

Sapenda Publishing
Sapenda Publishing is begonnen als uitgever van Sapenda.com, de krant per e-mail. Het bedrijf heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een volwassen digitale uitgeverij met een breed aanbod van titels. Het bedrijf haalt inkomsten uit affiliate deals, sponsoring, advertising en content syndication. Sapenda Publishing is een initiatief van Kees Zegers, ir. Sacha Prins en Jan Willem des Tombe. Eerder stonden Zegers en Prins aan de wieg van succesvolle Internet- ondernemingen als NU.nl, Businessnet.nl, Internet Pers Bureau (IPB) en Netdirect. Des Tombe was voorheen werkzaam als International Marketing Director van Benckiser, een beursgenoteerde onderneming in fast moving consumer goods.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie