Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-01-2001 Mediaberichten 23 januari 2001 (17.45 uur)

GRASHOEK Drie aanhoudingen heterdaad

GRASHOEK Een man van 25 jaar (woonplaats onbekend), een 20-jarige man uit Rotterdam en een 19-jarige man uit Lomm zijn dinsdagmiddag op heterdaad aangehouden nadat zij een inbraak pleegden in een woning aan de Helenaveenseweg. Een getuige zag dat er ingebroken werd, waarschuwde de politie. Een van de daders die tijdens de inbraak voor het pand stond, kon door de politie worden aangehouden. De andere twee wisten te vluchten maar werden door de getuige achtervolgd. De getuige wist een van de daders in de kraag te grijpen maar werd daarbij geslagen. De andere dader bedreigde de man alsof hij een wapen onder zijn jas had. De daders wisten daarna een uitgestrekt bos- en heidegebied in te vluchten. De politie heeft het bosgebied afgezet en ruim 1,5 uur met een speurhond gezocht. Dat spoor leidde uiteindelijk naar de beide daders die konden worden aangehouden en ingesloten in het politiebureau.

REGIO Verkeerscontroles

ROERMOND Tijdens verkeerscontroles op verschillende locaties op dinsdagmorgen zijn 8 bekeuringen uitgedeeld voor het rijden zonder gordel. In totaal werden 37 bestuurders gecontroleerd.

TEGELEN Tijdens verkeerscontroles op de Roermondseweg op dinsdag zijn 3 overtreders bekeurd. Twee bestuurders droegen geen autogordel, 1 bromfietser droeg geen helm. In totaal werden 10 automobilisten gecontroleerd.

EIND Tijdens verkeerscontroles op de Houtsberg op dinsdagmorgen is een snelheidsovertreder bekeurd.

LEVEROY Tijdens verkeerscontroles op de Dorpsstraat op dinsdagmorgen zijn 9 bekeuringen uitgedeeld. 5 automobilisten werden bekeurd omdat zij geen gordel droegen, 1 reed te snel, 1 auto was niet gekeurd, 1 keuringsbewijs was niet geldig en een automobilist kon rijbewijs niet laten zien.

MEIJEL Tijdens verkeerscontroles op de Jan Truijenstraat zijn 13 bekeuringen uitgedeeld. 10 personen werden bekeurd voor het niet dragen van de autogordel, 3 voor het overtreden van de snelheid.

NEDERWEERT Tijdens verkeerscontroles op de Lindenstraat zijn 13 bekeuringen uitgedeeld. 6 automobilisten droegen geen autogordel, 3 overschreden de snelheid, 1 reed zonder rijbewijs, 2 bromfietsers reden zonder helm en 1 voerde ten onrechte mistlampen.

ROGGEL Autodiefstal

ROGGEL In de nacht van maandag op dinsdag is een witte Opel Astra gestolen aan de Mortel. De auto is eigendom van een 38-jarige man uit Roggel. De waarde van de auto is nog niet bekend.

ECHT Winkeldief aangehouden

ECHT Een 52-jarige man uit Echt is dinsdagmorgen aangehouden in een winkel aan de Zuiderpoort op verdenking van diefstal van een tube tandpasta van fl. 6,03. De man kreeg een boete van fl.250,= in het kader van snelrecht.

REGIO Snelheidscontroles

HORST Tijdens snelheidscontroles op maandagmorgen op de Venrayseweg zijn 26 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 160 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HEGELSOM - Tijdens snelheidscontroles op maandagmorgen op de Spoorweg zijn 5 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 51 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

LOTTUM - Tijdens snelheidscontroles op maandagmorgen op de Broekhuizerweg zijn 5 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 34 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 64 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

HORST - Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Meterikseweg zijn 20 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 106 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 68 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

Tijdens snelheidscontroles op dinsdagmorgen op de Venrayseweg zijn 11 bekeuringen uitgedeeld. In totaal passeerden 275 voertuigen het meetpunt. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 94 km/uur waar 80 km/uur is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie