Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extra 'Snerttochten' door binnenstad Leiden

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Extra 'Snerttochten' door de binnenstad

BESTUURSDIENST - Deze winter biedt Leiden Promotie VVV een serie avondwandelingen door de historische binnenstad. De start is steeds om 18.30 uur met een aperitiefje bij hotel Nieuw Minerva, gevolgd door een bord erwtensoep met roggebrood en spek. Vandaar de naam 'Snerttocht'.

Onder leiding van een ervaren gids lopen de deelnemers door donker Leiden. De gids vertelt over beroemde en beruchte Leidenaren als Rembrandt en gifmengster Goeie Mie. Na de wandeling, om 20.30 uur, is er gelegenheid om na te gloeien met warme chocolademelk en speculaas in Koetshuis De Burcht.
Wegens succes zijn er extra Snerttochten georganiseerd op dinsdag 23 januari en donderdag 15 februari. De eerder aangekondigde avondwandelingen zijn allemaal volgeboekt. De kosten bedragen 35 gulden per persoon. Voor inlichtingen en boekingen: Astrid Bol en Debby Korte, (071-5161213). De Snerttocht op 15 februari gaat als enige om 15.30 van start.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie