Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gewonden en aanrijdingen in Polsbroek en Schalkwijk

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 10.15 uur
Gewonden en aanrijding

POLSBROEK Op maandag 22 januari is een automobiliste bij een aanrijding licht gewond geraakt.

Omstreeks 15.10 uur reed een 41-jarige automobiliste uit Vlist over de Zuidzijdseweg, komende uit de richting van de Polsbroekerdam en gaande in de richting van Polsbroek. Zij haalde twee fietsers in en reed daartoe over de weghelft voor het tegemoetkomende verkeer. Op dat moment kwam haar een vrachtwagen tegemoet. Zij zag dit laat en gaf daarop een ruk aan haar stuur teneinde de vrachtwagen te ontwijken. Het lukte de vrachtwagen te ontwijken, maar zij moest om niet de berm in te rijden weer naar links corrigeren. Hierdoor raakte de auto in een slip, draaide om zijn as en kwam met zijn rechter achterzijde tegen de linkervoorzijde van een achter de vrachtwagen rijdende auto. Deze werd bestuurd door een 49-jarige vrouw uit Polsbroek. De auto van de 41-jarige vrouw kwam na de aanrijding tegen een boom tot stilstand.

De 41-jarige automobiliste liep een bloedneus en een pijnlijke linker gezichtshelft op. De 49-jarige vrouw klaagde over pijn in haar nek. Beiden werden door een passerende huisarts onderzocht en hoefden niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Het personeel van de ambulance die wel ter plaatse kwam, hoefde beide vrouwen niet meer te onderzoeken, daar dit al door de huisarts was gebeurd. Beide voertuigen werden weggetakeld.

Door gladheid van de weg

SCHALKWIJK Op maandag 22 januari is een automobilist op de Lekdijk van de weg geraakt.

Omstreeks 08.45 uur reed een 42-jarige automobilist uit Maarsbergen over de Lekdijk. Door de gedeeltelijk gesmolten sneeuw was het wegdek glad. De automobilist raakte door de gladheid in een slip, reed dwars door een hekwerk heen en kwam in een weiland tot stilstand.

De automobilist raakte niet gewond. Het hekwerk werd geheel vernield en de auto liep schade aan de linkervoorzijde op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie