Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluiten uit B&W vergadering gemeente Uithoorn

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Uithoorn
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Uithoorn


BesluitenBesluiten B&W

In zijn vergadering van dinsdag 16 januari jl. heeft het college van B&W o.a. de volgende besluiten genomen :

* het ontwerpbestemmingsplan Groen-Rode Scheg n.a.v. de reacties van diverse overleginstanties ( ex. Art. 10 bro) aan te passen en het aangepaste ontwerp-bestemmingsplan gedurende vier weken ter inzage te leggen.

* een wijzigingsbevoegdheid op te nemen voor het uitbreiden van de discotheek in het ontwerpbestemmingsplan De Kwakel 1987, vierde herziening en De Kwakel Sportcomplex, eerste herziening. Belanghebbenden en de leden van de commissie ruimte en zorg hierover te informeren.

* Het jaarverslag van de regionale programmaraad voor televisie en radio over de periode oktober 1998 tot en met december 1999 ter kennisname te brengen van de commissie milieu en welzijn
* Als voorlopig standpunt in te stemmen met de uitwerking van de vijfde fase uitgifte openbaar groen in Thamerdal, het oude dorp en het bedrijventerrein. Dit voorlopige standpunt aan de commissie milieu en welzijn voor te leggen met de vraag of het de inspraak in kan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie