Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 23-01-2001

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 23-01-2001 Persberichten district Sittard (12.00 uur) Dinsdag, 23 januari 2001

District Sittard

Sittard; aanrijding
Afgelopen maandagmiddag omstreeks 15.15 uur vond op de Middenweg in Sittard een aanrijding plaats. Een 27-jarige bestuurster van een auto uit Sittard die met haar auto, komende vanaf de Windraak in de richting van Geleen reed, botste op de andere weghelft tegen een haar tegemoetkomende vrachtauto en vervolgens nog tegen een drietal andere autos. Niet uitgesloten is dat de Sittardse autobestuurster onwel was of even een black-out had en daardoor met haar auto op de andere weghelft was terechtgekomen. De Sittardse vrouw had als gevolg van de aanrijding een klap tegen haar hoofd gekregen en had last van een voet. Een bij de aanrijding betrokken automobilist had tengevolge van de aanrijding last van zijn nek. Beiden werden voor nader medisch onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. De politie stelt een nader onderzoek in naar de precieze oorzaak en toedracht van de aanrijding.

Sittard; tas weg
Een 50-jarige vrouw uit Stein heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van haar tas. Het slachtoffer had afgelopen maandagmiddag tijdens het winkelen in een winkel aan de Walstraat in Sittard haar tas even neergezet. Op dit wellicht even onachtzame moment zag een tassendief kans de tas te stelen en ermee vandoor te gaan. In de tas bevond zich een (huis-)telefoontoestel.

Sittard; ingebroken
Afgelopen maandagmorgen werd een inbraak ontdekt in een woning aan de Edmond Jasparstraat in Sittard. Inbrekers zijn via een ruit de woning binnengedrongen. Het is nog niet bekend wat er precies is gestolen. Maandagavond is ingebroken in een woning aan de Rolandsweg in Sittard. Inbrekers zijn, vermoedelijk via de voordeur het pand binnengedrongen en hebben een videorecorder en een tiental videobanden gestolen. Een geldbedrag van vermoedelijk vijftienhonderd gulden was de buit bij een inbraak in een woning aan de Clotildestraat welke maandagmorgen werd ontdekt. De inbrekers waren de woning door forcering van de voordeur binnengedrongen. Gistermorgen is ook ingebroken in een woning aan de Hemelsley waarbij de inbrekers via de achterzijde de woning zijn binnengedrongen. Het is nog niet duidelijk wat er is gestolen, dat wordt nog nagekeken.

Geleen; inbraken
In Geleen werden maandagmorgen enkele woninginbraken ontdekt. In een woning aan de Norbertijnenstraat in Geleen waren inbrekers via de achterzijde het pand binnengedrongen stalen een telefoontoestel. Een geldbedrag van ongeveer vijfhonderd gulden was de buit bij een inbraak in een woning (eveneens via de achterzijde binnengedrongen) die maandagmorgen werd ontdekt. Daarnaast is gisteren/maandag getracht in te breken (niet binnen geweest) in een woning aan de Alberdingk Thijmlaan en in een woning aan de Op de Vey.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie