Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Papendrecht neemt afscheid van gemeentesecretaris Hoex

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Papendrecht

Laatste update: dinsdag 23 januari 2001.

* Afscheid gemeentesecretaris Hoex

* Geen paspoorten op 1 en 2 februari
Afscheid gemeentesecretaris Hoex
Gemeentesecretaris Theo Hoex neemt op woensdag 31 januari afscheid van de gemeente Papendrecht. De openbare receptie vindt plaats tussen 17.00 en 18.30 uur in de hal van het raadhuis. Hoex, die vier jaar werkzaam was als secretaris en algemeen directeur van de gemeentelijke organisatie, verlaat de gemeente om per donderdag 1 februari als senior adviseur in dienst te treden van bureau Buitenhek & Van Doorn. Inwoners, vertegenwoordigers van bedrijven en organisaties en overige belangstellenden zijn van harte welkom om afscheid te nemen van Theo Hoex. Geen paspoorten en rijbewijzen op 1 en 2 februari Medewerkers van de afdeling Publiekszaken (en hun collega´s in de rest van het land) werken donderdag 1 en vrijdag 2 februari aan wijzigingen in de GBA, de gemeentelijke
basis administratie. Omdat van dit systeem ook gebruik wordt gemaakt bij de afgifte van paspoorten en rijbewijzen, kan deze dienstverlening op de betreffende dagen niet worden verleend. Ook is het om dezelfde reden de eerste twee dagen van februari niet mogelijk om uittreksels uit de gemeentelijke basisadministratie af te geven.
Wie in deze periode één van genoemde producten nodig heeft, wordt daarom aangeraden
dit vóór donderdag 1 februari aan te vragen. Overigens is de afdeling Publiekszaken voor
andere zaken gewoon geopend en vanaf maandag 5 februari is men bezoekers weer volledig van dienst. De medewerkers excuseren zich voor het ongemak.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie