Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Noord Cuijk: aanhoudingen

Datum nieuwsfeit: 23-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Cuijk 23-01-2001 Persbericht district Land van Cuijk

VERDACHTEN VERNIELINGEN IN GRAVE AANGEHOUDEN

De politie Land van Cuijk heeft dinsdag 16 januari. jl. een 19 jarige inwoner van Grave aangehouden op verdenking van vernielingen in Grave, gepleegd in de afgelopen jaren. Zondag is een tweede verdachte in deze zaak aangehouden, een 17 jarige jongen uit Grave. De politie verwacht de komende tijd nog meer jongeren als verdachte te kunnen horen. Grave werd de laatste tijd geteisterd door vernielingen aan o.a. straatmeubilair en autos. Uit verhoor is inmiddels gebleken dat rond carnaval 2000, eind februari en begin maart, op grote schaal autos zijn bekrast in het centrum van Grave. In deze periode is echter nauwelijks aangifte gedaan . De politie verzoekt slachtoffers, die geen aangifte hebben gedaan, zich alsnog te melden. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via tel 0900 8844.

CONTROLE SNELHEID

Door het team verkeershandhaving van de politie Brabant-Noord is maandagmorgen een snelheidscontrole gehouden op de Hapseweg in Oeffelt. De snelheid van 140 passerende voertuigen is gemeten waarvan 2 bestuurders te hard reden. De hoogste snelheid bedroeg 91 km/u. Op de Kerkstraat in Haps is de snelheid van 810 voertuigen gecontroleerd. Hier bleek slechts 1 bestuurder te hard te rijden, nl. 58 km/u. Tijdens een controle op de Dorpsstraat in Ledeacker bleek van de 260 gecontroleerde bestuurders niemand te hard te rijden. Woensdagmorgen controleerde het team verkeershandhaving op de Volkelseweg in Mill. Van 498 passanten is de snelheid gemeten. 20 bestuurders reden te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 105 km/u. bedroeg. De politie Land van Cuijk controleerde woensdagmorgen de snelheid van 135 passerende voertuigen op de Quayweg in Ledeacker. Hier reden 16 bestuurders te hard waarvan de hoogst gemeten snelheid 114 km/u. bedroeg. Op de Vierlingsbeeksweg in Overloon reden woensdagmorgen 20 bestuurders te hard. Ook hier was de hoogste snelheid 114 km/u. De snelheid van 225 passanten is gemeten. Op beide wegen is 80 km/u. toegestaan. Tot slot is gecontroleerd op de Graafseweg in Boxmeer. Hier reden van de 50 gecontroleerde voertuigen 16 bestuurders te hard. De hoogste snelheid bedroeg 68 km/u. waar 50 km/u is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie