Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Carrièresites: specialisme is onderscheidend vermogen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

drShift.com shake out carrièresites: specialisme is het onderscheidend vermogen.

Breda 24-01-2001 Carrièresites zijn alleen succesvol als ze in staat zijn de kandidaten meerwaarde te bieden voor de ontwikkeling van hun carrière. Met name de breedpubliek gerichte jobsites zullen niet in staat zijn te voldoen aan de individuele carrièrebehoefte van de kandidaten. Zij hebben op termijn dan ook geen bestaansrecht , stelt de gespecialiseerde carrièresite voor ICT-ers drShift.com als reactie op de shake-out visie van Monsterboard.nl.

Vanuit haar specialistische focus is drShift.com in staat precies datgene te bieden dat ICT-ers belangrijk vinden voor de ontwikkeling van hun carrière. Als enige in Europa biedt zij gepersonaliseerd nieuws on demand.

Meerdere keren per week wordt voor elke kandidaat nieuws vanuit de gehele wereld bijeengebracht dat geheel is afgestemd op de carrièrebehoefte van die individuele kandidaat. drShift biedt eveneens carrièrespecifieke links. En binnenkort de mogelijkheid om skills te testen en de score eventueel te laten toevoegen aan het CV. De selectie-engine waarmee kandidaten op basis van hun ervaring, deskundigheid en wensen op zoek kunnen naar een passende baan levert een kandidaat alleen meerwaarde indien zij precies kwijt kan wat ze kwijt wil. Dat kan voor sterk uiteenlopende functies over verschillende branches nooit worden geoptimaliseerd. En levert in de praktijk frustraties op bij kandidaten en bedrijven.

drShift.com

drShift.com is een Nederlands bedrijf dat vorig jaar november online is gegaan en richt zich uitsluitend op de ICT-markt. De site www.drShift.com, is de eerste Nederlandse site die is ontworpen vanuit de specifieke belangstelling en behoeften die kandidaten en bedrijven in de informatie- en communicatietechnologie hebben. drShift.com richt zich op ICT-ers die zich rustig willen oriënteren op een nieuwe carrièrestap. Bedrijven en kandidaten kunnen zich op de site van dr Shift.com ook anoniem profileren. Als het klikt kunnen zij meer gegevens aan elkaar verstrekken. De site biedt achtergrondinformatie, gepersonaliseerd nieuws en links, games en een arbeidsvoorwaardenkompas Binnenkort eveneens forum en een kennis- en capaciteitstest.

Noot voor de redatie:

Voor meer informatie

Th van Velthoven

dir. Marketing
tel 06 53 29 89 09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie