Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SNS bank breidt internetdiensten voor beleggers uit

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: SNS bank
Zoek soortgelijke berichten
SNS bank

SNS bank breidt internetdiensten voor beleggers uit

Persbericht. 's Hertogenbosch, 24 januari 2001

SNS bank breidt haar real time internetdiensten voor beleggers weer verder uit met de mogelijkheid om warrants via internet te verhandelen. Tevens introduceert SNS bank een nieuwe ontwikkeling op het gebied van research informatie; Research Alert.

SNS bank biedt haar klanten al geruime tijd de mogelijkheid om aandelen, opties en beleggingsfondsen via internet te verhandelen. Met de mogelijkheid om via internet in warrants te handelen komt SNS bank tegemoet aan de wens van haar klanten. Ook is het inmiddels mogelijk online een beleggersgiro te openen voor het verhandelen van de SNS huisfondsen.

Research informatie is voor beleggers een belangrijke informatiebron. In samenwerking met SNS Securities introduceert SNS bank Research Alert. Deze unieke service biedt een breed aanbod van researchgegevens, gratis en real time beschikbaar. SNS klanten kunnen daarnaast zelf een selectie maken van sectoren en/of aandelen waar hun speciale interesse naar uitgaat. Zij ontvangen direct -per e-mail- bericht wanneer nieuwe research informatie over deze sectoren en/of aandelen beschikbaar is.

SNS bank is de enige bank in Nederland die de combinatie van dagelijkse bankdiensten, te weten: internetsp@ren, -beleggen en
-bankieren, real time biedt. SNS bank is als internet beleggingsbank afgelopen jaar meerdere malen als nummer twee naar voren gekomen in onderzoeken van het onafhankelijke Belegger.nl. Klanten waardeerden de SNS Beleggingssite met een ruime acht. Ook SNS Internet Bankieren komt uit het recente onderzoek van het blad Net zeer goed naar voren. Positieve punten die worden genoemd zijn: SNS bank biedt als enige bank bankieren via internet aan zonder abonnementstarief, is 24 uur per dag online en SNS Internet Bankieren biedt veel gemak.

SNS bank kent een grote toename van het gebruik van bankdiensten via internet. Zes maanden na de start van SNS Internetsp@ren en SNS Internet Bankieren, maakt ruim 15 % van het actieve klantenbestand naar tevredenheid gebruik van deze diensten.

Binnenkort wordt SNS Internet Bankieren verder uitgebreid met de introductie van SNS Saldo @ttentie en SNS Transactie @ttentie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie