Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering B2B-website voor HRM-geïnteresseerden

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

De grootste en snelst groeiende portal voor HRM-professionals lanceert een B2B community voor HRM-geïnteresseerden: www.hrm-netwerk.nl.

Het succes van de portal voor HRM-professionals en de vragen van gebruikers heeft Human Investment doen besluiten een HRM-community op te zetten. Deze portal helpt de HRM-professional om op een gemakkelijke manier op het web relevante informatie te vinden. Basis vormt het dagelijks ververste HRM-gerelateerd nieuws. Hiermee is de bezoeker van HRM-netwerk altijd up-to-date. Daarnaast bevat de site de zeer uitgebreide en succesvolle link-pagina, vacatures voor HRM-pro s, een documenten-database en een forum om kennis en ervaring uit te wisselen. Bezoekers ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie