Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Postbank komt weer met postbank top 5 call warrant

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Postbank
Zoek soortgelijke berichten
Postbank

POSTBANK KOMT WEER MET POSTBANK TOP 5 CALL WARRANT

Postbank gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar over tot de introductie door openbare inschrijving van 5 miljoen call warrants op een mandje van vijf op de effectenbeurs van Euronext Amsterdam N.V. genoteerde aandelen.

Het mandje is gebaseerd op de keuze van veelbelovende aandelen genoemd door vijf financiële instellingen. Het mandje werd bekendgemaakt in de televisie-uitzending van NOVA op 2 januari 2001. Uit de genomineerde fondsen van de instellingen heeft NOVA een Top 5 samengesteld voor dit jaar bestaande uit ING, Unilever, Nutreco, KPN en VNU.

De vijf deelnemende organisaties aan de NOVA Top 5 zijn ABN/AMRO, FDA, Postbank, Rabobank en Theodoor Gilissen en leveren ieder veelbelovende aandelen aan voor de Nova Top 5. Postbank stelt op basis van deze top 5 de Postbank Top 5 Call Warrant samen, waarmee de belegger de mogelijkheid krijgt voordeel te behalen uit koersstijgingen. Op basis van de slotkoersen van 19 januari 2001 worden de aandelen in het mandje gelijk gewogen. De waarde van het mandje op basis van de slotkoersen van 19 januari 2001 is Eur 10.

De inschrijving wordt geopend op maandag 8 januari 2001 om 9.00 uur en sluit op vrijdag 19 januari 2001 om 15.00 uur. Storting op de toegewezen call warrants dient te geschieden op 24 januari 2001. Het definitieve prospectus is vanaf 23januari 2001 beschikbaar, het voorlopige prospectus is vanaf 8 januari 2001 beschikbaar. De uitgifteprijs bedraagt E 1,42 per warrant. Een Warrant geeft het recht op uitbetaling op 7 januari 2002 van de tegenwaarde van het mandje tegen slotkoersen van 2 januari 2002 minus de uitoefenprijs van Eur 10.

Over Postbank
Met ruim 7 miljoen rekeninghouders is Postbank een van de grootste financiële dienstverleners in Nederland. De betaalservice is een belangrijk aspect van onze dienstverlening. Maar Postbank doet meer. Via de Girorekening biedt Postbank niet alleen diensten zoals betalen en sparen, maar ook lenen, beleggen, verzekeren en hypotheken. Postbank beschikt over de deskundigheid om al deze producten en diensten voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken. Want gemak voor de klant staat voorop. De Postbank streeft ernaar klanten op actieve wijze en via diverse distributiekanalen een breed assortiment scherpgeprijsde en heldere producten te bieden die hun belofte waarmaken. Door moeilijke producten makkelijk te maken, stelt Postbank klanten in staat zelf keuzes te maken en financiële doelen te realiseren. Meer informatie is te vinden via www.postbank.nl

Judy op het Veld - van Kamperdijk
Postbank N.V.
T 020 584 6444
F 020 584 6442
M 06 54 74 6692
www.postbank.nl


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie