Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jorritsma per satelliet bij ICT-persconferentie Groningen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ESSENT NV

Jorritsma per satelliet bij ICT-persconferentie Groningen

Groningen wordt groot internationaal internetknooppunt. Minister Jorritsma van Economische Zaken voert morgen (24 januari) per satelliet het woord op de persconferentie die de gemeente Groningen belegt over ontwikkelingen op de digitale snelweg. Groningen ziet voor zichzelf als stedelijk alternatief een belangrijke rol weggelegd voor de steeds drukker wordende Randstad. Een aantal bedrijven, waaronder twee Amerikaanse multinationals, heeft plannen ontwikkeld waardoor Groningen zich kan ontwikkelen tot een belangrijk internationaal internetknooppunt. Minister Jorritsma ziet deze ontwikkeling niet alleen als een impuls voor Noord-Nederland, maar verwacht ook dat Groningen als ICT-knooppunt bij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie