Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Marketinx.com uitgebreid met vacaturebank voor marketeers

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Marketinx.com uitgebreid met vacaturebank voor marketeers

De laatste jaren is het aantal vacature banken op internet enorm toegenomen. De grote partijen opereren op Europees niveau of zelfs wereldwijd. De bezoekersaantallen zijn vaak enorm, maar ook er zeer divers. Van potentiele secretaressen tot administrateurs tot boekhouders en managers. Behoefte aan een meer gerichte benaderingswijze, heeft ertoe geleid dat is besloten om Marketinx.com uit te breiden met een vacaturebank voor marketeers.

Marketinx biedt marketeers een groot aantal diensten zoals onder andere nieuws, artikelen en onderzoekinformatie. Gebruikers van Marketinx krijgen tevens toegang tot een groot aantal Marketing Tools in de vorm van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie