Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Faber tegen besluit Noorwegen over export walvisproducten

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten
Faber tegen besluit Noorwegen over export walvisproducten 24 januari 2001 - Staatssecretaris Faber van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij is teleurgesteld over het besluit van de Noorse regering om het verbod op de export van walvisproducten op te heffen. Dit druist volgens haar in tegen internationale afspraken.
In een verklaring, die via de Nederlandse ambassade overhandigd zal worden aan de Noorse regering, zegt zij het volgende:
'De Nederlandse regering betreurt het dat de Noorse regering heeft besloten de export van walvisproducten toe te staan. Dit druist in tegen recente besluiten in CITES-verband inhoudende dat de grote walvissoorten opgenomen blijven in Appendix I, ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie