Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Muzieklaan in Zoetermeer tijdelijk afgesloten

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Muzieklaan vanaf 24 januari eenrichtingsverkeer en tussen 6 en 16.00 uur op werkdagen geheel afgesloten.

Vanaf woensdag 24 januari 2001 zal de Muzieklaan in fases weer tijdens werkdagen afgesloten zijn voor al het verkeer tussen 6.00 uur en 16.00 uur. Buiten deze tijdstippen is er eenrichtingsverkeer mogelijk vanaf de Zwaardslootseweg richting de Amerikaweg. Het verkeer rijdt over het weggedeelte waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Lijn 73 van busmaatschappij Connexxion zal tijdens de afgesloten uren niet over de Muzieklaan rijden, buiten deze uren en in het weekend wel. Voor de bushaltes aan de Paul Scholtenrode en Händelrode wordt verwezen naar de halte aan de Zwaardslootseweg. Voor de halte Chopinrode is de dichtstbijzijnde halte aan de Vorstiusrode.

De eerste fase van dit jaar start op woensdag 24 januari. Het deel Paul Scholtenrode-Hannie Schaftrode is tijdens bovengenoemde tijdstippen afgesloten. Deze fase gaat bij werkbaar weer ongeveer 2 weken duren.
Het winkelcentrum is via de Zwaardslootseweg bereikbaar.
Gemeente Zoetermeer © January 2001

Last update: 15 January 2001 (12:40)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie