Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: District Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-01-2001

Politiebericht Utrecht: District Eemland zuid 10.15 uur
Snelheidscontroles district Heuvelrug

RHENEN Dinsdagmiddag heeft de politie op drie verschillende locaties snelheidscontroles gehouden. Op de Grebbeweg werden tussen 0 09.00-11.00 uur 1169 automobilisten gecontroleerd op het overschrijden van de maximum snelheid. In totaal 124 bestuurders werden bekeurd voor het overschrijden van de toegestane snelheid van 50 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/u.

VEENENDAAL - Op de Paralelweg in Veenendaal werden tussen half acht en half negen 158 voertuigen gecontroleerd. De maximum toegestane snelheid van 50 km/u werd door 16 bestuurders overschreden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 75 km/u.

LEERSUM Tussen kwart over acht en half twaalf werden op de Rijksstraatweg 2197 automobilisten gecontroleerd. In 103 gevallen werd de toegestane snelheid van 50 km/u overschreden. Hier bedroeg de hoogst gemeten snelheid 76 km/u.

Alcoholcontrole

MAARN In deze gemeente heeft de politie dinsdagavond op de Amersfoortseweg een alcoholcontrole gehouden. Tussen kwart voor acht en kwart over negen hebben 66 automobilisten een blaastest moeten ondergaan. Slechts één bestuurder moest voor een ademanalyse mee naar het bureau. Aangezien de uitslag uitkwam op minder dan 0,5 promille, werd de man zonder consequenties weer heengezonden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie