Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Weerter gemeentegids voor jaar 2001 verschenen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Weert

24 januari 2001
NIEUWE WEERTER GEMEENTEGIDS VERSCHENEN

Afgelopen week is de nieuwe gemeentegids voor het jaar 2001 verschenen. Deze is in opdracht van het Weerter gemeentebestuur gemaakt door Suurland Falkplan in Eindhoven en is dus de enige officiële gemeentegids.
De gemeentegids is natuurlijk veel gemeentelijke informatie opgenomen. Daarnaast staat het boekwerkje boordevol adressen van verenigingen, instellingen en andere organisaties die in Weert zijn gevestigd.

De organisaties staan allemaal naar onderwerp bij elkaar, zodat ze gemakkelijk op te zoeken zijn. Denk bijvoorbeeld aan huisartsen, sportverenigingen, scholen, maatschappelijke organisaties.

Afvalinformatie
Naast die wetenswaardigheden en de gemeentelijke informatie is er een hoofdstuk opgenomen met alle informatie over het inzamelen van afval. Ook staan er veel verenigingen in die niet te vinden zijn in de telefoongids. Daarom is de gemeentegids een handig naslagwerkje, dat het bewaren zeker waard is.
Heeft men in de loop van het jaar een wijziging of aanvulling voor de gemeentegids, vul dan de bon achterin de gids in en stuur deze naar de uitgever.

Niet ontvangen?
Inmiddels is men gestart met de verspreiding van deze nieuwe gemeentegids, die huis-aan-huis wordt bezorgd in heel Weert. Echter, de bezorgers mogen deze gids niet in de brievenbus doen bij mensen die een Nee-Ja-sticker of een Nee-Nee-sticker op de brievenbus hebben. Deze mensen kunnen een exemplaar van de nieuwe gids afhalen in het Infocentrum in de hal van het stadhuis. Openingstijden: ma t/m do 9.00-17.00, do 18.00-19.30 en vr 9.00-16.00 uur. Wie geen anti-reclame sticker op de brievenbus heeft en op 5 februari toch nog geen gemeentegids heeft ontvangen kan deze aanvragen bij Suurland Falkplan, tel. 040-2642163.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie