Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HYPSOS ExpoPartner en HYPSOS InstorePartner samengevoegd

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

2 sterke organisaties gaan samen

Per 1 januari 2001 zijn de bedrijven HYPSOS ExpoPartner b.v. en HYPSOS InstorePartner b.v. te Soesterberg samengevoegd tot één onderneming opererend onder de naam HYPSOS b.v.. Redenen van deze juridische fusie zijn het effectiever kunnen benutten van de productiefaciliteiten van de beide bedrijven en het laten ontstaan van een stevige organisatie die nog beter op de markt kan opereren en zo de gewenste groei in creativiteit, kwaliteit en omzet kan waarmaken.

InstorePartner, ExpoPartner en EventPartner zullen overigens als handelsnamen worden voortgezet binnen HYPSOS b.v.

Per 1 januari 2001 is de heer Ed Scargo benoemd tot adjunct directeur. Hij is verantwoordelijk voor het productieproces.Zoals u wellicht weet bestaat HYPSOS al vele jaren, om precies te zijn vanaf 1913. Sinds die tijd is er veel gebeurd, veel veranderd en hebben generaties gezorgd voor de goede naam die Hypsos vandaag de dag heeft in de vele branches waarin zij werkzaam is. In 1978 werd een scheiding aangebracht tussen etalagewerken en tentoonstellingen. Dit werden de ondernemingen HYPSOS displayers bv en HYPSOS internationale tentoonstellingsverzorgers bv. Een paar jaar geleden zijn deze namen gewijzigd in resp. HYPSOS InstorePartner bv en HYPSOS ExpoPartner bv.

Nu, aan het begin van 2001, is besloten om de ondernemingen (weer) samen te voegen tot HYPSOS bv. De reden van deze juridische fusie is om alle productiefaciliteiten van de beide bedrijven effectiever te benutten en een stevige organisatie te laten ontstaan die nog beter op de markt kan opereren en zo de gewenste groei in creativiteit, kwaliteit en omzet kan waarmaken.
De activiteiten op het gebied van events, expo en retail kunnen hierdoor verder worden versterkt, waarbij het inzetten van tools zoals nieuwe media, steeds meer aandacht zullen krijgen (zie als voorbeeld onze vernieuwde website)
Bovendien is een sterke tweedeling aangebracht tussen het productieproces en de advisering aan de klant. De uitvoeringswerkzaamheden van onze opdrachten vallen onder de verantwoordelijkheid van projectmanagers, waardoor onze accountmanagers zich veel beter op advies, conceptontwikkeling en relatiebeheer kunnen concentreren.

Verantwoordelijk voor het gehele productieproces wordt Ed Scargo, per 1 januari jl. benoemd tot adjunct directeur van HYPSOS. De bedrijfsnamen EventPartner, ExpoPartner en InstorePartner zullen als handelsnamen worden voortgezet, waarbij de event- en expo-activiteiten onder verantwoording (blijven) vallen van Marco Vlasblom en de retailactiviteiten onder Henk Schevers. (zie bijgevoegd schema)

Een gezonde start dus voor het jaar 2001. Wij zijn er helemaal klaar voor, met een fitte organisatie en mooie projecten op de plank. Met uw goedvinden houden wij u ook in 2001 weer goed op de hoogte van het reilen en zeilen van onze organisatie, door middel van onze nieuwsbrief OPEN MIND en via onze website, waarop we steeds spraakmakende projecten zullen > laten zien. Wanneer u nadere toelichting wenst over onze onderneming of onze projecten, sta ik uiteraard u graag persoonlijk te woord.

Met vriendelijke groet,

Johan van de Water
Algemeen directeur HYPSOS bv

(info@hypsos.com)
HYPSOS ExpoPartner - HYPSOS InstorePartner
HYPSOS EventPartner SOESTERBERG
Tel: +31 0346 357500 Fax: +31 0346 357599
www.hypsos.com

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie