Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 24-01-2001
1ePersberichtwoensdag24januari2001

Politieberichten

Eindhoven: Man trapt bromfietster
Dinsdagavond omstreeks 21.10 uur raakte op de Veldm. Montgomerylaan een 17-jarige bromfietster uit Eindhoven gewond. Zij reed daar richting stad. Plotseling zag ze dat een onbekende bromfietser naast haar kwam rijden. De man riep dat ze opzij moest gaan. Direct daarop trapte hij de bromfietster, die ten val kwam. De bromfietser reed na het voorval snel weg. Zij raakte daarbij licht gewond. De bromfiets, haar kleding en schoeisel liep schade op.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Woensdagmorgen om 0.57 uur is een 20-jarige man uit Geldrop aangehouden. Even daar-voor zag een 47-jarige bestuurder uit Eindhoven op de Catharinastraat dat een onbekende man in zijn geparkeerde auto zat. Hij liep naar zijn auto. Direct daarop stapte de onbekende man uit zijn auto en liep snel weg. De gewaarschuwde politie trof de man op de Vonderweg aan. De verdachte is ingesloten in het politiebureau.

Helmond: Diefstal auto
Dinsdag tussen 19.15 en 21.30 uur is vanaf de Rivierensingel een witte bestelbus, Mercedes Benz 308D, kenteken VX-25-SH, gestolen.

Helmond: Mishandeling
Dinsdagavond om 21.31 uur is op het Theo Driessenhof een 16-jarige jongen uit Helmond aangehouden. Hij had daar een 19-jarige man uit Helmond mishandeld. De jongen sprak de man aan, die daar niet op reageerde. Direct daarop sloeg de jongen de man in het gezicht. Het slachtoffer klaagde over hoofdpijn.

Helmond: Aanranding
Dinsdagavond omstreeks 19.15 uur is een 19-jarige fietster uit Helmond slachtoffer gewor-den van een aanranding. Zij fietste over de Kasteel Traverse. Een onbekende man kwam naast haar fietsen. Hij vroeg aan haar hoe het ging en kneep direct de vrouw in haar achterste. Onmiddellijk daarna pakte hij haar bij de arm vast. Het slachtoffer rukte zich los en fietste snel terug. De onbekende man fietste daarop richting Burgemeester van Houtlaan.

Deurne: Inbraak in woning
Dinsdag tussen 6.30 en 18.00 uur is ingebroken in een woning aan de Duiker. Het slot van de voordeur is geforceerd. Uit de woning is een computer gestolen.

Deurne: Doorrijden na aanrijding
Woensdagmorgen om 2.05 uur is op de Amer een 19-jarige man uit Deurne aangehouden. Even daarvoor was hij op de Molenstraat met zijn auto tegen een verkeersbord gereden. Na de aanrijding reed de man door zonder zijn identiteit bekend te maken. Een getuige waar-schuwde de politie. De aangehouden man is voor verhoor overgebracht naar het politie-bureau. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Asten: Vernieling
Dinsdagavond is tussen 19.30 en 22.55 uur een ruit van een woning aan de Deken van Pelt-hof vernield.

Nuenen: Verdachten aangehouden
Dinsdagavond omstreeks 19.30 uur is op de Boordseweg een 33-jarige bromfietser uit Geldrop gecontroleerd. De man reed daar zonder licht. De bromfietser vertelde dat hij even daarvoor onenigheid had gehad met een hem bekende man uit Nuenen bij het pinnen van geld op het Park. Tijdens de controle op de Boordseweg kwam de Nuenenaar in zijn auto aangereden. Hij reed tegen de bromfiets van de Geldroppenaar, stopte en stapte uit de auto. Onmiddellijk begonnen de mannen naar elkaar te schreeuwen. Uit onderzoek bleek dat de inwoner uit Nuenen de bromfietser op het Park een kopstoot had gegeven. De bromfietser liet zich niet onbetuigd en gooide meerdere malen een tegel tegen de auto van de Nuene-naar. Daarna liep de man uit Geldrop naar de woning van de Nuenenaar, gooide een voorruit van de woning in en reed weg richting Boordseweg. De 33-jarige man uit Geldrop en de 42-jarige man uit Nuenen zijn aangehouden. Tegen de verdachten is proces-verbaal opge-maakt.

Gemert: Aantreffen honkbalknuppel
Dinsdagavond om 20.10 uur is op de Gelind een 25-jarige automobilist uit Deurne aange-houden. Bij controle bleek de man een honkbalknuppel in zijn auto te hebben. De honkbal-knuppel is inbeslaggenomen. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Son: Poging diefstal auto
Woensdagmorgen omstreeks 3.20 uur hoorde een 37-jarige bewoner van een woning aan de Kanaalstraat gerommel voor zijn woning. Hij ging kijken en zag dat er een hem onbekende man aan zijn auto stond te rommelen. Hij riep naar de man, die daarop snel in een gereedstaande auto stapte en wegreed.

Nuenen: Gestolen auto teruggevonden
Tussen dinsdagavond 22.00 en woensdagmorgen 8.00 uur is vanaf de Antoon Kerssema-kersstraat een blauwe personenauto Opel Corsa gestolen. De auto is woensdagmorgen in Vredepeel, gemeente Venray, aangetroffen. De auto bleek te zijn doorverbonden

Aarle-Rixtel: Inbraak in winkel
Afgelopen nacht is ingebroken in een winkel aan de Dorpsstraat. Het slot van de toegangsdeur is opengebroken. Uit de winkel zijn diverse elektrische apparaten, stofzuigers, koffiezetapparaten en strijkijzers, gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie