Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord Venlo: drugs-aanhoudingen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 24-01-2001 Mediabericht woensdag 24 januari (11.45 uur)

VENLO Softdrugs

VENLO Vier personen werden op 23 januari in Venlo aangehouden omdat ze in het bezit waren van softdrugs. In totaal werden 506 gram softdrugs inbeslaggenomen en vernietigd. Op de Nieuwstraat werd omstreeks 13.45 een 21-jarige man aangehouden (woonplaats onbekend) met 23 gram marihuana op zak. De drugs werden inbeslaggenomen. Op de Kwietheuvel werd omstreeks 19.50 uur een 21-jarige Duitser aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van 6 gram marihuana en 100 gram hash. De man kreeg een boete van fl 530,-. EEn 20-jarige Duitser werd omstreeks 16.40 uur op de Bergstraat aangehouden. Hij bleek in het bezit te zijn van 347 gram softdrugs. De man kreeg een boete van fl 1785,-. Een 26-jarige Duitser werd omstreeks 18.10 uur eveneens op de Bergstraat aangehouden met 30 gram hash op zak. De drugs werden inbeslaggenomen.

VENRAY Letselongeval

VENRAY Een 35-jarige man uit Venray raakte op 23 januari gewond bij een ongeval in zijn woonplaats. De man reed op zijn fiets over de Burggraaf in de richting van de kruising Noordsingel/Oostsingel toen hij werd aangereden door een scooter die werd bestuurd door een 49-jarige inwoner van Venray. Deze wilde vanaf de Noordsingel, rechtsaf de Oostsingel oprijden maar zag daarbij de overstekende fietser over het hoofd. Het slachtoffer werd met vermoedelijk een gebroken sleutelbeen, naar het ziekenhuis gebracht.

VENRAY Drugs

VENRAY De politie van Venray heeft in de vroege ochtend van 24 januari een 47-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. De man gedroeg zich omstreeks 03.00 uur verdacht op de Henseniusstraat. Toen hij de politie zag ging de man een flat binnen maar bleef bij de deur staan. De politie vroeg de man even naar buiten te komen en nader onderzoek wees uit dat er onder de mat in de hal van de flat, een potje met wit poeder lag. Daarop werd de man aangehouden. Tevens bleek de man een zakje met wiet bij zich te hebben. Het is nog niet bekend welke stof er precies in het potje zat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie