Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kieskeurig en Independer werken samen

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Januari 2001

KIESKEURIG EN INDEPENDER WERKEN SAMEN

KIESKEURIG en Independer zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking bestaat eruit dat via de KIESKEURIG website nu ook de mogelijkheid tot het vergelijken van financiële producten wordt aangeboden. De content hiervoor wordt verzorgd door Independer.

KIESKEURIG is een onafhankelijke productvergelijker waar producten in de categorieen foto/film, telecom, audio/video, huishoudelijk en computer. Nu is daar dus de productgroep financieel aan toegevoegd. In deze productgroep kunnen onder andere autoverzekeringen, ziektekostenverzekeringen en hypotheken worden vergeleken. Er kan bijvoorbeeld uitgerekend worden hoeveel er maximaal geleend kan worden. Indien gewenst kunnen online offertes worden aangevraagd men kan zelfs de gewenste verzekering direct afsluiten.

KIESKEURIG heeft besloten de financiële producten niet zelf te gaan vergelijken maar hiervoor een partner te zoeken die zich al ruimschoots heeft bewezen. Deze partner is gevonden in Independer.

Ook Independer is onafhankelijk en heeft als doel de financiële wereld toegankelijker en transparanter te maken voor de consument. Independer biedt de consument uitgebreide informatie en de mogelijkheid financiële producten met elkaar te vergelijken.

Een perfecte match dus. Bekijk het zelf op www.kieskeurig.nl

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met: KIESKEURIG BV, Janet Sellis, tel.: 0345 510196, (janet.sellis@kieskeurig.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie