Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Limburg-Noord: Venlo

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 24-01-2001 mediabericht woensdag 24 januari (18.00 uur)

MEIJEL Te zwaar beladen

MEIJEL Een 27-jarige vrachtwagenchauffeur uit Venlo kreeg vanmiddag een proces verbaal omdat de vrachtauto waarin hij reed, te zwaar beladen bleek te zijn. Tijdens een controle op de Dorpstraat in Meijel bleek de bak helemaal vol te liggen met kranten. Volgens het kentekenbewijs had dit voertuig een laadvermogen van 360 kg. Bij weging bleek het voertuig een overbelading te hebben van 1840 kg.

ROERMOND Verkeersgewonde

ROERMOND Een 44-jarige man uit Budel raakte op 24 januari gewond bij een ongeval in Roermond. De man stak op zijn fiets de Keulsebaan over, vermoedelijk tussen rijdende autos door. Een 34-jarige vrouw uit Nederweert die over de Keulsebaan reed zag de man te laat en botste met haar voertuig tegen de achterzijde van de fiets. Hierdoor viel de man met zijn hoofd tegen de voorruit van de auto. Het slachtoffer werd met vermoedelijk een hersenschudding naar het ziekenhuis gebracht.

BLERICK Aanhouding winkeldieven

BLERICK Een 37-jarige man uit Blerick en een 36-jarige man uit Venlo werden op 24 januari aangehouden op de Albert Verweystraat in Blerick op verdenking van winkeldiefstal. Een politiepatrouille zag de mannen over straat lopen met allebei een vreemde verdikking onder hun jas. Dat bleek bij beiden een gereedschapskoffer te zijn met een totale waarde van enige honderden guldens. De mannen gaven toe dat ze dit ontvreemd hadden bij een winkel aan de Drie Decembersingel in Blerick. Beide mannen werden aangehouden.

YSSELSTEYN Ramkraak

YSSELSTEYN Onbekenden hebben op 24 januari een ramkraak gepleegd aan de Jan Poelsweg in Ysselsteyn. Er werd niets weggenomen. Omstreeks 04.30 uur reed een auto tegen de pui van een tankstation waardoor de daders het pand binnen kwamen. Ze namen niets mee. De hele pui raakte ontzet, het schadebedrag is niet bekend.

DISTRICT WEERT Snelheidscontroles

WEERT In het kader van het project Samen Minder werden in het district Weert een tweetal snelheidscontroles gehouden. Op 23 januari wed op de N275 in Nederweert tussen 16.00 uur en 18.10 gecontroleerd. Er passeerden 1215 voertuigen waarvan er 33 harder dan de maximum snelheid van 80 km per uur reden. De hoogst gemeten snelheid is niet bekend. Op de N273 in Grathem werd op woensdagochtend tussen 09.20 uur en 12.00 uur, 2489 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 61 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg125 km per uur terwijl ter plaatse een maximum snelheid van 80 km per uur geldt.

BLERICK Snelheidscontroles

BLERICK Op 24 januari werden in Blerick twee snelheidscontroles gehouden. tussen 09.32 uur en 01.32 uur werden op de Eindhovenseweg 188 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 20 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 72 km per uur, terwijl ter plaatse een maximum snelheid van 50 km per uur geldt. Tussen 10.42 uur en 12.00 uur werden op de Burgemeester Gommansstraat 361 voertuigen gecontroleerd. Daarvan reden er 23 te hard. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 78 km per uur terwijl ter plaatse een maximum snelheid van 50 km per uur geldt.

HELDEN-PANNINGEN Snelheidscontroles

HELDEN-PANNINGEN De politie van de basiseenheid Helden-Panningen heeft op 23 januari op diverse plaatsen een snelheidscontrole gehouden met gebruikmaking van de laserpatrol. Tussen 10.00 uur en 15.00 uur werd er gecontroleerd op de Rijksweg in Kessel-Eik; de Willem van Hornelaan in Helden; de Heldenseweg in Kessel; de Roggelseweg in Helden en de Middenpeelweg in Maasbree. Vijftien bestuurders kregen een proces verbaal omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 127 km per uur op de Middenpeelweg terwijl ter plaatse een maximum snelheid van 80 km per uur geldt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie