Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geen reclamebelasting voor torenhoge Edgar Davids

Datum nieuwsfeit: 24-01-2001
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Het College van Burgemeester en Wethouders van Rotterdam heeft besloten de hardheidsclausule toe te passen op de belastingaanslag voor de afbeelding van Edgar Davids op het gebouw van Nationale Nederlanden afgelopen zomer. Het College is van mening dat Nationale Nederlanden de aanslag niet hoeft te betalen, omdat het bedrijf door de gemeente is gevraagd om bij te dragen aan het opluisteren van Euro 2000.
Gemeentebelastingen Rotterdam heeft inmiddels de aanslag opgelegd. Nationale Nederlanden hoeft geen reclamebelasting te betalen op grond van artikel 63 van de Algemene wet inzake Rijksbelastingen. Daarin staat dat tegemoetgekomen kan worden aan `onbillijkheden van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie