Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor innovaties stedelijke vernieuwing

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Subsidie voor innovaties stedelijke vernieuwing.

Een nieuw onderdeel van het Investeringsbudget Stedelijke Vernieuwing (ISV) is het innovatieprogramma stedelijke vernieuwing. Het programma verstrekt subsidie voor vernieuwende initiatieven en ideeën voor stedelijke vernieuwing en loopt tot en met 2004. In totaal is er een budget van 470 miljoen beschikbaar.

Het innovatieprogramma ondersteunt zowel grote complexe projecten als tenderprojecten. Criteria voor grote complexe projecten zijn dat zij een belangrijke impuls geven aan de voortgang en de kwaliteit van de stedelijke vernieuwing en op nationaal niveau tot de verbeelding spreken. Via de tenderprojecten worden nieuwe ideeën, plannen en kleinere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie