Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

BEEB realiseert internetprojecten bij GroeiVermogen NV

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht
BEEB realiseert tweetal internetprojecten bij GroeiVermogen NV

Amsterdam, januari 2001 - - Beeb - toonaangevend in het ontwikkelen van internetapplicaties - realiseerde onlangs een tweetal internetgerelateerde projecten bij GroeiVermogen NV, onderdeel van Fortis Investment Management, de beleggingsdivisie van Fortis. Ten eerste bouwde Beeb de website van GarantBeleggen, een nieuw beleggingsproduct van GroeiVermogen. Hiervoor heeft Beeb een geavanceerde rekenmodule ontwikkeld en geïmplementeerd waarmee gebruikers - op basis van hun individuele risicostrategie - verschillende risicoprofielen kunnen vaststellen. Ten tweede realiseerde Beeb de techniek van de complete website van GroeiVermogen NV. Het webdesignbureau Besites - partner van Beeb - was hierbij ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie