Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Visie Monsterboard.nl: '2001, het jaar van de shake-out'

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

- PERSBERICHT -

Amsterdam, 25 januari 2001

visie Monsterboard.nl: ' 2001, het jaar van de shake-out' Carrière Management Systeem vertegenwoordigt nieuwe generatie carrièresites

Monsterboard.nl verwacht dat 2001 'het jaar van de waarheid' wordt voor carrièresites in Nederland. Daarmee voorspelt Monsterboard.nl een shake-out onder de vele vacaturesites, carrièresites en andere online partijen die zich richten op werknemers en werkgevers. Vandaag, tijdens een perspresentatie, maakt Monsterboard.nl bekend hoe zij in 2001 een revolutionaire vernieuwing wil brengen: het 'Carrière Management Systeem'. Dit nieuwe systeem vertegenwoordigt volgens Monsterboard.nl de nieuwe generatie carrièresites.

I am in control
Monsterboard.nl stelt dat Internet synoniem is voor doen, actie ondernemen. Dit betekent vooral volledige controle over het proces. Alleen dan kan de gebruiker goede keuzes met betrekking tot werk en loopbaan maken. En deze controle versnelt tevens het wervingsproces van bedrijven, tegen lagere kosten. Sites die deze mogelijkheid niet bieden, zijn geen oplossing voor de bestaande problemen. Monsterboard.nl benoemt dit als de 'I am in control-spelregel'. Deze spelregel is van toepassing op alle sites die claimen iets met carrières of online recruitment te maken te hebben.

Carrière Management Systeem
Monsterboard.nl gelooft dat de markt vraagt om een nieuwe generatie sites; die met de functie van online Carrière Management Systeem. Suzanne Ekel, managing director Monsterboard.nl: *2001 markeert het begin van de shake-out onder de spelers op de online carrière markt: het kaf gaat zich van het koren scheiden als het gaat om online carrièresites en online recruitment.* De site van Monsterboard.nl gaat de functie van Carrière Management Systeem vervullen; dé plek om je loopbaan vorm te geven. Alle activiteiten zijn er op gericht om de arbeidsmarkt in Nederland overzichtelijk en persoonlijk te maken. Vanuit een overtuiging dat het in de huidige complexe arbeidsmarkt, nodig is om het individuele plezier en succes in werk en loopbaan te waarborgen.

Nieuwe diensten
Het Carrière Management Systeem krijgt het komend jaar vorm door een groot aantal nieuwe diensten. Monsterboard.nl start een nieuwe zone op de site: 'Finance Zone'. Deze zone richt zich op de professionals in de financiële sector. Een speciaal concept voor topmanagers, onder de voorlopige naam 'ChiefMonster' is in voorbereiding. Begin dit jaar introduceert Monsterboard.nl 'CareerMail', een webbased mail service en Monster Webcast (uitgebreide videopresentaties). 'MonsterLearning' wordt de basis voor het analyseren en ontwikkelen van talenten en kennis. Monsterboard.nl bereidt nog dit jaar deze nieuwe dienst voor. Tot slot is er voor werkgevers 'Monster Momentum' in ontwikkeling: webbased software voor het managen van alle recruitment processen in de organisatie.


- EINDE BERICHT -

Achtergrondinformatie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie