Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overeenkomst Arbeidsmarkt.com met Stages.nl

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Overeenkomst Arbeidsmarkt.com met Stages.nl

De internetsite Stages.nl heeft vandaag een exploitatie-overeenkomst getekend met de carrièresite Arbeidsmarkt.com. Hierdoor heeft het netwerk van Arbeidsmarkt.com een bereik van meer dan 500.000 pageviews per maand. Hiermee dringt Arbeidsmarkt.com definitief door tot de top van vacaturesites. Ter vergelijking; StepStone.nl heeft een bereik van 400.000 pageviews per maand (bron: StepStone Nederland BV).

Door deze overeenkomst worden de zeer prominente vermeldingen van stages en traineeships op de openingspagina van Stages.nl nu geregeld door de sales-afdeling van Arbeidsmarkt.com. Onder bedrijven bestaat een grote behoefte aan herkenbaarheid in de vacaturesitemarkt en door deze ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie