Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ilse en e.Trade bieden B2B oplossingen

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Eindhoven, 25 januari 2001

ilse en e.Trade bieden B2B oplossingen

ilse en e.Trade hebben samen een laagdrempelig hosting en website ontwikkelpakket voor het midden en klein bedrijf samengesteld. Het is voor het eerst dat ilse een op het MKB gericht product lanceert.

De site onder de ilse-vlag geeft een ruim aanbod aan onafhankelijke informatie over zakelijk internetgebruik en alle producten die daarvoor nodig zijn zoals het hosten van internettoepassingen voor bedrijven, domeinregistratie, internettoegang, huurlijnen adsl en webbouw. Bedrijven kunnen er onder meer hosting en daaraan gerelateerde producten online aanschaffen. Met deze uitbreiding richt ilse zich op het business to business-segment. Een markt waarop zij zich tot nu toe nog niet nadrukkelijk begaf.

Gidsfunctie
Oprichter en CEO van de ilse media groep Merien ten Houten: "Ook voor het MKB wordt internet een onmisbaar instrument. Het wordt al langer gebruikt om informatie te vinden maar in toenemende mate is het voor het MKB noodzakelijk om ook zelf een aanwezigheid te hebben. Voor dat laatste bieden we samen met e.Trade nu ook producenten."
"e.Trade heeft, speciaal voor het midden- en kleinbedrijf, een breed assortiment van producten die nodig zijn om succesvol zaken te kunnen doen op Internet,' volgens Jos Waltmans, woordvoerder van e.Trade. "Wij willen onze diensten beschikbaar stellen aan zo veel mogelijk internetgebruikers. Dat is de reden dat wij gekozen hebben voor een samenwerking met ilse, een van de best bezochte internetsites van Nederland die ook onder ondernemers bijzonder populair is."

Over ilse media groep
ilse media groep is exploitant van de portals ilse en Startpagina en sites als nu.nl, VrouwOnline.nl, VTWonen.nl. Ze is hiermee de grootste internet uitgever van Nederland en heeft de twee populairste sites van Nederland in haar portfolio. VNU heeft een belang van 58,7% in ilse media groep. ilse media groep exploiteert ook de internetsites van VNU Tijdschriften, zoals Libelle.nl en Autoweek.nl.

Over e.Trade
e.Trade is leverancier van een breed assortiment internetproducten, die volledig zijn toegesneden op de wensen van het Nederlandse MKB. e.Trade is het adres voor zakelijk ADSL, hosting online shops en de daarbij behorende betaaloplossingen. In nauwe samenwerking met diverse brancheorganisaties, speelt e.Trade een belangrijke stimulerende rol bij de ontwikkeling van e-commerce in Nederland.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie