Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 25-01-2001

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 11.30 uur
Ongeval met letsel

VEENENDAAL Vanochtend rond 08.30 uur zijn een 6-jarig en een 9-jarig meisje uit Veenendaal gewond geraakt nadat zij werden aangereden door een vrachtwagen. De 33-jarige chauffeur uit Waalwijk stond op het Prins Willem Alexanderpark rechts voorgesorteerd om rechtsaf het Panhuis op te rijden. Toen de man wilde optrekken waren naast de vrachtwagen een 6-jarig en een 9-jarig meisje samen op 1 fiets en een 7-jarig meisje op fiets gaan staan.

De man trok op en zag de meisjes niet staan. Deze fietsten weg en werden aangereden door de vrachtwagen. Alle drie de meisjes vielen van de fiets. Hierdoor liepen het 6-jarige en het 9-jarige meisje beenletsel op. De twee meisjes zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Ede gebracht. De beide fietsen raakten zwaar beschadigd.

Aanhoudingen op verdenking plegen van vernielingen

WIJK BIJ DUURSTEDE Gisteravond heeft de politie 3 mannen aangehouden op de Agricolastraat op verdenking van het plegen van vernielingen. Mogelijke aanleiding van de vernieling kan wederzijdse irritatie tussen buren over geluidsoverlast zijn geweest. De politie ontving rond 21.00 uur de melding dat er een deur was ingetrapt op de Agricolastraat.

Hier werden vervolgens een 31-jarige uit Almere, een 35-jarige man uit Zeist en een 38-jarige man uit Wijk bij Duurstede aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen in de straat. Omdat de situatie uit de hand dreigde te lopen door de verhitte gemoederen bij omstanders en buren gingen diverse voertuigen van de politie naar de straat. Vervolgens keerde de rust weer in de straat terug.

De aangehouden mannen werden overgebracht naar bureau Veenendaal en ingesloten voor nader onderzoek. De precieze toedracht en betrokkenheid wordt nader uitgezocht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie