Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heijdens Karwei ontvangt bijdrage campagne goede doel

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
sappi Fine Paper Europe

Persbericht

25 januari 2001

Heijdens Karwei ontvangt een omvangrijke bijdrage aan een campagne voor het goede doel

Heijdens Karwei heeft een omvangrijke beurs gekregen voor de creatieve campagne "U MAN WRITE" voor Amnesty International die op 25 januari in Sociëteit Baby in Amsterdam is gepresenteerd. De campagne gaat 27 februari landelijk van start.

Heijdens Karwei's inzending was een van de 23 inzendingen over de hele wereld die met een beurs bekroond zijn om de creatieve campagne voor het gekozen goede doel uit te voeren. 'Ideas that matter" werd in oktober 1999 gelanceerd door Sappi. Als een van de grootste papierleveranciers ter wereld nodigde Sappi de internationale gemeenschap van grafische ontwerpers uit om een campagne te bedenken voor het goede doel. Sappi stelt $ 1 miljoen per jaar beschikbaar voor de uitvoering van de bekroonde ideeën

De campagne voor Amnesty International ondersteunt de mensenrechten en is gedrukt op Magnostar van Sappi.

Een internationaal gerenommeerd selectie comité heeft de ingediende creatieve campagnes nauwgezet bestudeerd, waarbij ze niet alleen hebben gekeken naar het creatieve concept, maar ook het potentiële effect van de campagne voor het betreffende goede doel. Het selectie comité bestond uit vier leden van de Alliance Graphique Internationale, Mervyn Kurlansky uit Denemarken, Ruedi Rüegg uit Zwitserland, Armando Milani uit Italië en Alain Le Quernec uit Frankrijk. Jean-Benôit Burrion van Handicap International in België en Craig Halgreen van Sappi Fine Paper Europe completeerden de commissie.

Teun van der Heijden is bijzonder verheugd dat Heijdens Karwei een beurs in de wacht heeft gesleept en zegt 'Ik ben ervan overtuigd dat creatieve ideeën bijdragen aan een grotere betrokkenheid van de nieuwe generatie in Nederland bij goede doelen die de aandacht van onze samenleving verdienen". Wij zijn Sappi heel dankbaar voor de financiering van dit belangrijke project dat ons zeer na aan het hart ligt. 'Ideas that matter' is een geweldig initiatief en zou een goede stimulans moeten zijn voor andere ontwerpers om aanvragen in te dienen en zo mee te helpen aan de ondersteuning van doelen waar ze achter staan.

www.heijdenskarwei.com
www.sappi.com

Einde

Voor meer informatie: Craig Halgreen, Manager Corporate Communication Sappi Fine Paper Europe 154 Chaussée de la Hulpe B-1170 Brussel

Tel. +32 2 676 9785 Fax. + 32 2 676 9669 Email craig.halgreen@sappi-europe.com

Teun van der Heijden Heijdens Karwei
Van Ostadestraat 419 HS 1074 VZ Amsterdam

Tel. 020 6162510
Fax 020 6162520
Email (heijdens@euronet.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie