Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evenementen in het Noorderplantsoen te Groningen

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Groningen

Evenementen in het Noorderplantsoen
25 januari 2001
In het kader van het evenementenbeleid voor het Noorderplantsoen wordt jaarlijks een activiteitenkalen-der voor dat plantsoen vastgesteld. In die activiteitenkalender wordt vastgelegd welke evenementen in het plantsoen mogen plaatsvinden. Met evenementen wordt bedoeld de evenementen waarvoor een vergunning op grond van artikel 40 van de Algemene plaatselijke verordening is vereist, te weten: "elke voor publiek toegankelijke verrichting van vermaak". Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de kalender voor 2001 op korte termijn vast te stellen. Zij vragen daarom een ieder, die van plan is om in 2001 een evenement in het Noorderplantsoen te organiseren, een voorlopige aanvraag in te dienen. Deze voorlopige aanvraag moet uiterlijk 14 februari a.s. schriftelijk ingediend worden bij: Centraal Meldpunt Evenementen, Postbus 742, 9700 AS Groningen. De aanvraag dient in ieder geval te bevatten:

* een omschrijving van de activiteit

* de datum of data waarop het evenement is gepland
* het tijdstip van de dag(en) waarop het evenement is gepland
* het aantal toeschouwers dat wordt verwacht
Op grond van het evenementenbeleid voor het Noorderplantsoen mogen voor 1 juni geen grootschalige muziekfestivals plaatsvinden (in verband met het broedseizoen). Een ontheffing van de eindtijd van 20.00 uur, alsmede ontheffing van de geluidsvoorschriften wordt maximaal voor 12 dagen per jaar verstrekt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie