Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 25-01-2001 Persbericht district Den Bosch

AUTODIEFSTAL (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is vanaf een parkeerplaats aan de Vlijmenseweg in s-Hertogenbosch een donkergroene bestelauto van het merk Hyundai en voorzien van het kenteken VR-JV-84 gestolen.

MISHANDELING (s-Hertogenbosch)

Een 54-jarige inwoner van Tilburg is woensdagmiddag in het winkelcentrum aan de Helftheuvelpassage mishandeld door een winkelier. De man had iets gekocht en afgerekend en had de winkel verlaten. Kennelijk verdacht men hem er van iets te hebben gestolen en werd hij aangesproken. De man, die de Nederlandse taal niet machtig is, begreep het een en ander niet. Uiteindelijk is hij hardhandig beetgepakt en tegen de grond gegooid. Daarbij raakte hij even buiten bewustzijn en liep een gekneusde schouder op. Hij heeft zich in het ziekenhuis moeten laten behandelen en deed later aangifte bij de politie. Deze stelt een onderzoek in naar de verdachte.

DOORGEREDEN NA ONGEVAL (s-Hertogenbosch)

Woensdagmiddag is op de rotonde, de kruising vormend tussen de Rijnstraat en de Merwedelaan in s-Hertogenbosch, een 22 jarige bromfietsster uit s-Hertogenbosch aangereden door een automobilist. De vrouw reed over de rotonde en kreeg geen vrije doorgang van de automobilist. Zij kwam ten val en liep een gekneusde pols, een gekneusde heup en diverse schaafwonden op. De automobilist is na het ongeval doorgereden. Een getuige heeft het kenteken van de auto kunnen noteren. Het kenteken is inmiddels bij de politie bekend.

BELEDIGING (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is op de Hooge Steenweg in zijn woonplaats s-Hertogenbosch een 27-jarige man aangehouden wegens belediging. De man was eerder een kapperszaak binnen geweest en had zich daar tegenover het personeel erg vervelend gedragen. Omdat de man steeds voor de zaak langs bleef lopen durfde men het pand niet meer te verlaten. Toen te hulp geroepen politiemensen de man aanspraken kregen zij geen enkele medewerking. Het enige wat hij op dat moment deed is beledigende taal uitkramen naar de agenten. Hij is vervolgens aangehouden.

KLOKKENDIEVEN (s-Hertogenbosch)

Bij een inbraak in een woning aan de Kasteeldreef in Empel zijn woensdagavond twee klokken weggenomen. Een staande klok is buiten vermoedelijk kapot gevallen en achter gebleven. Er wordt wel een friesche staartklok vermist.

INBRAAK (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is er ingebroken in een winkel aan de Helftheuvelpassage in s-Hertogenbosch. Een getuige hoorde glasgerinkel en vervolgens een alarm afgaan. Hij zag kort daarna nog twee personen op een fiets bij de winkel wegrijden. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen.

INSLUIPER (Drunen)

Woensdagavond omstreeks 22.00 uur heeft een onbekende insluiper kans gezien uit een woning aan de Grotestraat in Drunen een tas uit de keuken weg te nemen en er vervolgens op de fiets mee vandoor te gaan. De bewoners waren thuis en zaten in de woonkamer. Toen de insluiper in de keuken stond zag de vrouw des huizes de man staan en begon te gillen. Hij ging er toen vandoor maar wist nog wel de tas mee te nemen.

ONDER INVLOED GEREDEN RIJBEWIJS KWIJT (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht raakte een 29-jarige inwoner van Hintham zijn rijbewijs kwijt. Dat werd door de politie ingenomen omdat de man onder invloed van alcoholhoudende drank met zijn auto over de Pettelaarseweg in s-Hertogenbosch reed. Er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie