Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 25-01-2001
Persbericht district Maasland

AUTO GESTOLEN, Oss

Woensdag is vanaf de Raadhuislaan in Oss een witte Hyundai H100 bestelauto gestolen. Het kenteken van de auto is VN-DT-39.

Woensdagavond is vanaf de Wethouder van Eschstraat in Oss een rode Opel Vectra gestolen. Het kenteken van de auto is XR-71-KB.

TE VEEL GEDRONKEN, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is een 33-jarige man uit Oss bekeurd. De man reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur en zijn rijbewijs werd ingenomen. De controle vond plaats op de Palmstraat in Oss.

AANHOUDINGEN BIJ INBRAAK VRACHTAUTO, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag zijn twee mannen, 24 en 30 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Ze werden betrapt toen ze een vrachtauto aan de Spaanderstraat in Oss hadden opengebroken en daaruit videorecorders wegnamen. Het tweetal kon bij de auto worden aangehouden. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

INBRAAK AUTO, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een tweetal auto s die aan de Baljuwstraat in Oss geparkeerd stonden. Van de auto werd een ruit ingeslagen. De autoradiocd-spelers en een aantal cd s werden gestolen.

In dezelfde nacht is ook ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Leygraaf in Oss. Ook hier werd een ruit ingeslagen. De autoradiocd-speler, een cdwisselaar en een versterker werden gestolen.

INBRAAK AUTO, Nistelrode

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een auto die geaprkeerd stond in de W. van Houtstraat in Nistelrode. Een ruit van de auto werd ingeslagen. De autoradiocd-speler en een aantal cd s werden gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE

Donderdagmorgen is snelheidscontrole gehouden op de Lithoijensedijk in Lithoijen. Op deze weg waar 80 km/u gereden mag worden werden 650 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 21 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 117 km/u.

Ook op de Nieuwe Provincialeweg in het Wild is snelheidscontrole gehouden. Hier werden 290 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 16 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 101 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie