Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heijmans strijdt tegen 'koerswijziging' Euronext

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P E R S B E R I C H T

Warp 7 schenkt Heijmans NV bijzondere website

HEIJMANS NV STRIJDT TEGEN VOORGENOMEN 'KOERSWIJZIGING' VAN EURONEXT

Heijmans NV is van mening dat de 'kleine' fondsen onder druk komen als Euronext, de gefuseerde effectenbeurzen van Amsterdam, Brussel en Parijs, de doorlopende notering omzet in een veilingsysteem. Dit plan van Euronext vormt de basis van de strijd van Heijmans tegen deze voorgenomen 'koerswijziging' van Euronext. Begin december 2000 publiceerde bouwer Heijmans NV een artikel waarin zij haar onvrede uitte met betrekking tot het voornemen van de AEX om de beurs in te richten naar Frans model. Dit artikel, samen met de reacties die daarop volgden, waren voor multimediabureau Warp 7 aanleiding om Heijmans een bijzonder cadeau te schenken.

Warp7 vervaardigde een website waar reacties, van investor relations, op de stellingname van Heijmans te vinden zijn. Hierdoor ontstaat een discussieplatform over het voornemen van Euronext. De site wordt gevoed met meningen van vooraanstaande managers uit het bedrijfsleven en beleggingsdeskundigen. Zij kunnen eigen stellingen en opinies zelf aan de site toete voegen.

Warp 7 is al sinds 1994 de partner van Heijmans NV voor concept, ontwerp en productie van het jaarverslag en de daaraan gerelateerde presentaties en de vormgeving van de web- en intranetomgeving.Samen met Warp 7 heeftHeijmans met haar jaarverslagen al meerdere prijzen in de wacht gesleept. Warp 7 steunt Heijmans NV op deze wijze als dank voor het jarenlange vertrouwen en de nog steeds bijzonder prettige samenwerking. De site is sinds 15 januari on-line onder het volgende internetadres: www.heijmans.nl/aandeel/fs_smallcaps.html Voor meer info over deze site kunt u een e-mail sturen naar: (pieter@warp7.nl)

Warp 7 Reclame- & Multimediabureau BV
Warp 7 combineert een hoogwaardige creativiteit met gedegen kennis en ervaring op het gebied van Internet-, presentatie- en grafische communicatieproducten. Binnen het bedrijf geven 9 specialisten dagelijks invulling aan de communicatieopdrachten van een breed scala van vaste klanten. Voor diverse andere grote en middelgrote bedrijven in Zuid-Nederland ontwikkelt Warp 7 daarnaast brochures, periodieken, websites en (interactieve) presentaties. Meer informatie over de klanten en producties van Warp 7 vindt u op www.warp7.nl

Warp 7 participeert in Phasis BV io.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot Pieter Brouwers van Warp7 tel. (073) 624 09 51 of tot PR-adviseur drs. Joop Schaffels tel. (040) 2216379

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie