Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Managementwisseling Accell Group

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Accell Group
Zoek soortgelijke berichten
Accell Group

PERSBERICHT

Managementwisseling Accell Group

Heerenveen, 25 januari 2001 Accell Group N.V. maakt bekend dat de heer W.A. de Jong, financieel directeur, de onderneming per 1 mei 2001 zal verlaten. De heer de Jong is gevraagd om bij Motip Dupli Groep B.V. te Wolvega de functie van COO te gaan bekleden. Hij wordt tevens aandeelhouder in deze onderneming.

De taken van de heer de Jong zullen worden overgenomen door de heer H.H. Sybesma. De heer Sybesma is sinds 1995 werkzaam als controller bij Batavus en heeft daarnaast diverse opdrachten vervuld bij alle buitenlandse dochterondernemingen van Accell Group.

Profiel Accell Group N.V.
Accell Group is een groep van internationale ondernemingen, actief in het ontwerpen, de productie, marketing en verkoop van fietsen. Met zowel nationale als internationale merken heeft Accell Group een sterke positie in het midden- en hogere segment van de markt. Verkoop van de fietsen die Accell Group ontwikkelt en produceert, vindt voornamelijk plaats via de gespecialiseerde fietsvakhandel.

Accell Group heeft productievestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Verkoop van de fietsen met de merken Batavus, Be One, Cool!/Loekie, Hercules, Koga-Miyata, Lapierre, Mercier en Sparta vindt plaats in Nederland, Duitsland, Frankrijk, en overige landen zoals België, Scandinavië, Zwitserland en Oostenrijk.

Op de geografisch gedifferentieerde fietsmarkt is Accell Group actief met nationaal traditioneel sterke merken en producten. Daarnaast is Accell Group internationaal actief met zowel nieuwe merken (Be One mountainbikes) als nieuwe producten (elektrische fietsen en vouwfietsen).

/ / / / / /

Voor nadere informatie:
Accell Group N.V.
René Takens, Voorzitter van de Directie, tel.: 0513 - 638701

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie