Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beurshave: aandeelhouders geven voorkeur aan bod

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Kempen & Co
Zoek soortgelijke berichten
Kempen & Co

Beurshave: aandeelhouders geven voorkeur aan bod

In de heden gehouden Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Beleggingsmaatschappij Beurshave N.V., waarin ruim 84% van het aandelenkapitaal aanwezig dan wel vertegenwoordigd was, is de opinie ten aanzien van de toekomst en de structuur van Beurshave gepeild.

Van de mogelijke scenario?s die werden gepresenteerd gaf een overgrote meerderheid van de aandeelhouders, afhankelijk van nadere invulling van de voorwaarden, de voorkeur aan een bod van een derde op de aandelen Beurshave.

Eerder had Kempen & Co aangegeven te overwegen een openbaar bod op alle uitstaande aandelen Beurshave N.V. uit te brengen en dat zij terzake het bestuur van Beurshave N.V. heeft uitgenodigd om met haar in overleg te treden.

De Directie van Beurshave heeft de uitnodiging van Kempen & Co aanvaard en is heden in overleg getreden. Het streven is om binnen een termijn van veertien dagen met een nader bericht te komen.

Eventuele informatie zal mede beschikbaar worden gesteld op deze website. Op 24 januari 2001 bedroeg de intrinsieke waarde per aandeel A ¤ 17,01 en bedroeg de slotkoers ¤ 15,70. De tien grootste belangen in de portefeuille als percentage van de beleggingen zijn momenteel:

Van der Moolen Holding (19,0%), Kas-Associatie (13,8%), AOT (9,5%), Bever Holding (6,5%), ABN AMRO Holding (5,0%), Aegon (4,6%), Fortis (4,5%) Gontard & Metallbank (4,4%), ING Groep (4,4), Sarasin Bank (3,2%).

Utrecht, 25 januari 2001

De Directie
Beurshave Management B.V.


Voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer F. Mouthaan (Directie), tel. 030 - 2332.494.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie