Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Radio 538 geeft jaar lang Ferrari rijden weg

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

P E R S B E R I C H T

Jeroen van Inkel geeft Ferrari weg
Win een jaar lang gratis rijden in een Ferrari

Hilversum, 15 januari 2001 - Op 25 januari aanstaande geeft Radio 538 samen met computerwinkelketen MyCom een Ferrari weg. Vandaag gaat het Ferrari spel op Radio 538 van start. Zodra Jeroen van Inkel in zijn programma een herkenbaar autogeluid laat horen, kunnen luisteraars bellen om kans te maken op de Ferarri. Dagelijks is de snelste beller dagwinnaar, die meedingt naar de hoofdprijs. Op 25 januari wordt uit de verschillende dagwinnaars bepaald wie een jaar lang kostenloos in de Ferrari mag rijden.

De benzine, wegenbelasting en tot op zekere hoogte zelfs de snelheidsboetes zijn bij deze unieke prijs inbegrepen. Het programma Rinkeldekinkel is van maandag tot en met donderdag tussen 16.00 en 19.00 uur te beluisteren op Radio 538. Kijk voor meer informatie over deze actie op www.radio538.nl.

Radio 538 DJ Jeroen van Inkel: "Het is natuurlijk geen geheim dat ik een ontzettende fan van auto's en snelheid ben. Daarom is het ook erg leuk dat uitgerekend ík de Ferrari mag weggeven. Volgens mij passen wij ook wel bij elkaar: het stijgerende paard van Ferrari en onze stijgerende manier van radioprogramma's maken."

Radio 538
Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie