Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsbijeenkomst Hogeschool Holland over doven

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vanaf september 2000 studeren er dove en slechthorende studenten aan de Academie Zorg en Welzijn van de Hogeschool Holland te Diemen. Zij worden via een duaal leertraject opgeleid tot hulpverlener in de Geestelijke Gezondheids Zorg voor dove en slechthorende zorgvragers. De Academie Zorg en Welzijn werkt hiertoe samen met een aantal zorginstellingen: Curium, Effatha, Robert-Fleury Stichting en Weerklank.


Op donderdag 25 januari 2001 om 13.30 uur zal er voor belangstellenden een voorlichtingsbijeenkomst worden gehouden in de Hogeschool Holland. Deze zal plaatsvinden in de zogenaamde Tearoom van het gebouw aan de Wildenborch 6 te Diemen. Tijdens de bijeenkomst geven de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie