Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Streaming Media Alliance houdt debat over rechten internet

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Op donderdag 25 januari organiseert de Streaming Media Alliance in het Roularta Centrum in Zellik een debat over digitale rechten van audio en video op internet. Rond de tafel zitten die dag vanaf 14:00 artiesten, internet-specialisten, juristen, vakmensen uit de internet- en streamingwereld en vertegenwoordigers van de film- en platenindustrie. Het panel wordt gemodereerd door Clo Willaerts, zelf al drie jaar actief in de streaming media industrie.

De Streaming Media Alliance (www.streamingmediaalliance.org) is een internationale non-profit organisatie die sinds november vorig jaar ook een Belgische afdeling heeft. Bedoeling van de Alliance is om een aantal rondetafeldiscussies te organiseren over ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie