Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Bockhove kandidaat-wethouder gemeente Noordwijk

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Noordwijk

P E R S B E R I C H T

VAN BOCKHOVE KANDIDAAT-WETHOUDER

De fracties van het CDA, Noordwijks Belang, VVD, Verenigd Noordwijk en De Noordwijker dragen de heer P. (Peter) van Bockhove van de eenmansfractie De Noordwijker voor als wethouder. Hiermee wordt voorzien in de vacature die november vorig jaar in het college ontstond door het vertrek wethouder J. Smit. In de vergadering van 30 januari a.s. besluit de gemeenteraad over de benoeming van de heer Van Bockhove.

De voordracht, die het resultaat is van besprekingen met genoemde fracties uit de gemeenteraad, zal niet leiden tot aanpassing van het collegebeleidsprogramma. Aangezien de heer Van Bockhove het wethouderschap parttime zal uitoefenen, is zijn benoeming wel aanleiding tot enkele aanpassingen in de portefeuilleverdeling. De beleidsterreinen Onderwijs, Jeugd- en Jongerenwerk, Welzijn (exclusief de onderdelen zorg en accommodaties) en het Betaald Parkeren zullen onder zijn verantwoordelijkheid vallen.

De bestuursfunctie is niet nieuw voor de heer Van Bockhove. Eerder al, in de periode oktober 1997 tot maart 1998 maakte hij deel uit van het Noordwijkse college van Burgemeester en Wethouders.

Noordwijk 25 januari 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie