Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mazda Golf Challenge 2001 in april van start

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Mazda

MAZDA GOLF CHALLENGE 2001 GAAT IN APRIL VAN START

Wilt u nu eindelijk eens de eerste beginselen van de golfsport onder de knie krijgen ? Of heeft u als ervaren golfer alweer de kriebels om weer eens een baantje te gaan lopen ?

Dat komt dan goed uit. Want in april klinkt weer het startsein voor de Mazda Golf Challenge 2001. Een evenement voor zowel ervaren golfers, als voor mensen die nog nooit een golfclub in handen hebben gehad.

Net als in voorgaande jaren biedt de Mazda Golf Challenge de keuze uit vier speeldagen, verspreid over de maanden april, mei, juli en september. De winnaars van de wedstrijden spelen daarnaast ook nog een extra finale in oktober.

Tijdens de Mazda Golf Challenge wordt een achttien holes stablefordwedstrijd gespeeld, waarbij de organisatie als vanouds in handen is van Personal Golf Services van de bekende golfprofessional Joost Hage.

Ook voor beginners

Naast wedstrijden voor de geoefende golfers wordt ook een basisclinic en een Master Class verzorgd. De basisclinic is vooral een intensieve training, waarbij beginners in korte tijd zoveel mogelijk van de golfsport wordt bijgebracht. Daarna wordt het geleerde in de praktijk gebracht, want de clinic wordt afgesloten met een oefenwedstrijd op de baan.

De Master Class is bedoeld voor diegene die al minimaal vijf clinics heeft meegemaakt en die nu de fijne kneepjes van het golfen wil leren.

De clinic en Master Class bieden per dag plaats aan maximaal 40 deelnemers.

Wedstrijdspelers

Voor deelname aan een wedstrijd moet u in het bezit zijn van een geldig golfvaardigheidsbewijs of een handicapkaart van de Nederlandse Golf Federatie. Wedstrijddeelnemers dienen bij aankomst het golfvaardigheids-bewijs of de handicapkaart te tonen aan de wedstrijdleiding.

De wedstrijdgolfers spelen een achttien holes wedstrijd in twee handicap categorieën, namelijk van 0 tot 24.0 en van 24.1 tot 30.0. Uiteraard kunnen golfers met een handicap 36 of een GVB zich ook inschrijven. De wedstrijd-vorm is individueel stableford. Per Golf Challenge-dag kunnen maximaal 60 wedstrijdspelers worden ingeschreven. Er zal tegelijkertijd gestart worden van hole 1 en hole 10.

Prijzen

Voor de wedstrijdwinnaars en de best scorende deelnemers aan de clinic en de Master Class, stelt Mazda mooie dagprijzen ter beschikking. Daarnaast worden per wedstrijddag de eerste drie prijswinnaars per categorie uitgenodigd om deel te nemen aan de finale die op de schitterende banen van Cleydael (nabij Antwerpen) wordt gespeeld.

Programma

Voor welke dag u zich ook inschrijft (meerdere dagen is uiteraard mogelijk); het programma ziet er als volgt uit:

09.30 uur: Ontvangst met koffie en een welkomstpakket.

10.30 uur: Welkomstwoord en uitleg door Joost Hage.

10.45 uur: Gelegenheid voor wedstrijdspelers tot inslaan op de driving range

11.30 uur: Start 18 holes wedstrijd, waarbij wordt afgeslagen van hole
1 en hole 10. Uiteraard wordt een lunch-pakket verzorgd. Tussentijds zult u op de baan voorzien worden van frisdrank en candybars.

Tegelijkertijd zullen de deelnemers aan de clinic en de Master Class in aktie komen onder leiding van Joost Hage met assistentie van twee professionals. Vanzelfsprekend zorgt de organisatie voor de benodigde clubs en overige attributen. U hoeft dus zelf niets mee te nemen, maar het mag natuurlijk wel.

12.45 uur: Einde eerste deel van de clinic en de Master Class met aansluitend een lunch in het clubhuis.

14.00 uur: Start tweede deel van de clinic en de Master Class met aansluitend een oefenwedstrijd op de baan.

16.00 uur: Rond deze tijd worden de eerste wedstrijdspelers binnen verwacht en worden verwelkomd met een aangeklede borrel.

16.30 uur: De clinic en Master Class-deelnemers beëindigen hun aktiviteiten en kunnen tijdens de aangeklede borrel hun ervaringen in het clubhuis met elkaar delen.

Aansluitend is er gelegenheid tot douchen (voor handdoeken wordt gezorgd) en tot omkleden voor het diner.

18.15 uur: De dag wordt in het restaurant met een drie-gangen diner besloten. Tijdens het diner vindt de prijsuitreiking plaats.

21.00 uur: Rond deze tijd wordt afscheid van elkaar genomen.

Wat kost t en wat krijgt u ervoor terug ?

Inschrijving voor een Mazda Golf Challenge-dag kost 200 gulden per persoon.

Voor dit bedrag krijgen alle deelnemers:

* een welkomstpakket

* greenfee (wedstrijddeelnemers)

* instructie van professionals (clinic en Master Class)
* benodigde clubs en andere attributen (clinic en Master Class)
* een lunch

* aangeklede borrel

* een drie-gangen diner

Waar en wanneer ?

Woensdag 25 april 2001 - Efteling Golfpark te Kaatsheuvel

Dinsdag 15 mei 2001 - Nunspeetse Golf Club te Nunspeet

Donderdag 5 juli 2001 - Golfclub Grevelingenhout te Bruinisse

Donderdag 6 september 2001 - Golfclub de Batouwe te Zoelen (nabij Tiel)

Woensdag 3 oktober 2001 - Finale Cleydael Golfclub (nabij Antwerpen)

Hoe schrijft u in ?

Heel eenvoudig ! Nadat u uw gegevens volledig heeft ingevuld drukt u op de knop versturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk per post een bevestiging inclusief routebeschrijving van ons toegestuurd. In deze bevestiging staat tevens de wijze van betaling vermeld.

Belangrijk:
Gelieve per persoon en per locatie uw gegevens te vermelden. Dus, mocht u met meerdere personen willen deelnemen en/of voor meerdere dagen willen inschrijven; dient u dus meerdere formulieren in te vullen. Inschrijfformulier Mazda Golf Challenge

Naam ____________________
Adres ____________________
Woonplaats ____________________
Telefoon overdag: ____________________
Geslacht: (_) Man
(_) Vrouw
Locatie:
Mocht de eerste locatie niet meer beschikbaar zijn dan is mijn 2e keus:
Handicap (wedstrijdspelers): ____________________ Deelname aan: (_) Clinic
(_) Master Class
(_) Wedstrijd

Verstuur

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie