Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Minste vertragingen op Schiphol voor Garuda Indonesia

Datum nieuwsfeit: 25-01-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

USP

Garuda Indonesia wint Punctuality Award Amsterdam Airport Schi

Amsterdam, 25 januari 2001

Beste on time performance

Garuda Indonesia wint Punctuality Award Amsterdam Airport Schiphol

Garuda Indonesia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië, heeft op 18 januari de felbegeerde Punctuality Award voor Intercontinental Airlines in ontvangst genomen. Garuda Indonesia is hiermee de luchtvaartmaatschappij met de minste vertragingen op intercontinentale vluchten vanaf Schiphol.

Door standaard bepaalde toestellen op een vaste route in te zetten werd de goede on time performance gerealiseerd. Djoko Judojono is General Manager van Garuda Indonesia in Nederland. Hij zegt over de Punctuality Award: 'Wij hebben er hard aan gewerkt om de award te verdienen en zien deze prijs dan ook als een erkenning van onze inspanningen gedurende de afgelopen jaren. Deze prijs is voor ons een prima start van een nieuw en succesvol jaar!'

Garuda Indonesia is de nationale luchtvaartmaatschappij van Indonesië met dagelijks rechtstreekse vluchten van Europa naar Indonesië. De luchtvaartmaatschappij beschikt over een jonge en moderne vloot, waaronder toestellen van het type Boeing 747-400 en 737-400, die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, comfort en betrouwbaarheid.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie